Emne nr.: 190-172

Et sommerhus er det optimale valg, når familien eller vennerne skal samles. I et sommerhus er tiden helt jeres egen, og I kan selv lægge planen for dagens udendørs og indendørs oplevelser.

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde præcis det sommerhus, der matcher dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er ovre, og du har fundet præcis det sommerhus, der opfylder dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Små sommerhuse er ofte populære, fordi der er en anden form for hygge, når man vælger et sommerhus, der er lille. Ydermere er små sommerhuse i mange tilfælde billigere både i leje og drift. På den måde kan I spare penge på feriebudgettet og i stedet bruge besparelsen på oplevelser såsom den lokale svømmehal, bowlinghal eller en hyggelig strøgtur i en af de omkringliggende byer. Uanset hvilket sommerhus I booker, er valget af oplevelser op til jer!

Lige så snart bookingen af jeres sommerhus er på plads, kan I begynde at glæde jer til ferien. På Feline Holidays er det både nemt og enkelt at finde et sommerhus, der både er lille og står til en lille pris. Vores prisgaranti sikrer jer, at I ikke finder samme sommerhus til en lavere pris et andet sted. Samtidigt søger I altid blandt markedets mest omfattende udvalg af sommerhuse, når I søger på Feline Holidays.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De maleriske landskaber omkring Søndervig er et godt udgangspunkt for dejlige udflugter, hvor I kan tilbringe afslappende timer i naturen.

Udforsk det naturskønne landskab omkring Søndervig og benyt lejligheden til at tage på lange vandreture, da regionens flora og fauna er utrolig smuk og mangfoldig.

Ikke lang fra Søndervig ligger Holmsland Klit Golfklub, en meget velholdt 27-hullers golfbane. Banen er egnet til alle spilleniveauer, så også begyndere kan få deres første erfaringer her.

Der finder regelmæssigt loppemarkeder sted i Søndervig, hvor retrofans og nostalgiske personer kan gøre et godt køb eller to.

Et af de smukkeste naturområder langs kysten ved Søndervig er Husby Klitplantage.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle krav til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en stor indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 1.443 sommerhuse