Emne nr.: 313-IT5100.100.3
Emne nr.: 313-IT5100.100.3

Drømmen om en skøn ferie sammen med dine nærmeste i en villa med pool er lige kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på hjemmesiden finder du nemlig det største udvalg af villaer med pool. Det giver dig det bedste overblik over alle mulighederne og betyder, at du nemt og enkelt kan finde og booke nøjagtig den villa med pool, som er din favorit.

Adgangen til jeres egen pool er en kæmpe fordel, som I alle vil nyde fuldt ud. Uanset årstiden og vejret er der altid et skønt klima i poolafdelingen, hvor du godt kan regne med, at familiens yngste medlemmer vil tilbringe en god del af ferien.

Du behøver ikke at bekymre dig om at finde en hel uge, hvor hele familien kan tage af sted. Et kortere ophold på f.eks. 3-4 dage er således en oplagt mulighed for et hårdt tiltrængt afbræk i en hektisk hverdag, hvor alle konstant har fuld fart på.

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en meget stor del af glæden ved at holde ferie i en villa. I kan frit veksle mellem afslapning i jeres hyggeligt indrettede villa og de oplevelser, som venter jer i nærområdet.

I din søgning efter ”levanto villa pool” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest villaer. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange villaer på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt får overblik over alle mulighederne.

At finde din villa er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på få minutter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Levanto, der ligger i en lille dal, byder ikke kun på historiske seværdigheder såsom en borg og rester af den middelalderlige bymur. Her er der nemlig også livlige markeder, og gæsterne kan nyde liguriske specialiteter i byens pizzarieaer og fiskerestauranter.

Madonnina della Punta befinder sig i den nordvestlige del af Bonassola-bugten. Her kan besøgende nyde en vidunderlig udsigt over bugtens klippekyst fra det overdækkede udsigtspunkt.

Salto della Lepre i Hasensprung er et udsigtspunkt midt i en malerisk natur. Det tager ca. en time for besøgende, der går fra Bonassola.

Der fører en vandresti op til ruinerne af Sant ‘Antonio Priores enebolig i Punta Mesco. Dets murer stammer fra det 11. århundrede.

Hvis I gerne vil se traditionelle liguriske huse i en malerisk natur, skal I besøge de fem landsbyer i Nationalpark Cinque Terre på en vandretur.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for den villa, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Skulle du finde den villa, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker til den villa, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 0 sommerhuse