Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Vil du også gerne på luksusferie? Så er et sommerhus med egen swimmingpool det oplagte valg. Det er forkælelse ud over alle grænser at have sin helt egen pool til rådighed 24 timer i døgnet. Når du lejer et sommerhus med luksusindretning, kan I alle nyde en ganske særlig ferie i luksuriøse omgivelser.

Klar, parat, feriestart! Find et sommerhus med luksusindretning allerede i dag. Når I er tidligt ude med bookingen, vil I blive præsenteret for det største udvalg. Dermed er det nemmere at vælge jeres favorit blandt de mange sommerhuse med luksusindretning. Når der er styr på bookingen, kan I se frem til en skøn ferie.

Du kan roligt begynde at glæde dig til en dejlig ferie sammen med familien i det sommerhus, du falder for. Ferien er noget ganske specielt, først og fremmest fordi at ingen af jer har travlt. Tværtimod har I alverdens tid til hinanden - til at være sammen. Et sommerhus er den optimale ramme, fordi I får 100% frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forøger du nemlig dine muligheder for at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine krav. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er det væsentligt, at du får bookingen gennemført. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lufthavnen ved Malaga er en af de største i det sydlige Spanien. Den tjener næsten alle, hvis ferie tager udgangspunkt i Costa del Sol. Rettere sagt letter eller lander her næsten 17 millioner mennesker hvert år.

Malaga vil altid være forbundet med kunstneren Pablo Picasso, hvilket f.eks. fremgår tydeligt på Plaza de la Merced. Her ligger huset, hvor Picasso blev født, og det bør I ikke glip af på en ferie i Malaga. Her kan I lære mere om malerens bevægende liv.

Parque de Malaga er oasen af ro i Malaga. I kan tage på en afslappende spadseretur i parken.

Et af de arkitektoniske højdepunkter i Malaga er Santuario de la Victoria. Den nationale helligdom, der består af basilika og sognekirkerne Santa Maria de la Victoria og La Merced har tronet over byen i mere end 500 år.

Det er værd at besøge Palacia Episcopal i Malaga. Den barokke bygning er ikke kun et blikfang udefra. Indenfor venter stiftsmuseet på jer.

I kan for eksempel dykke ned i Malagas historie i bydelen La Malagueta. Her ligger den største tyrefægtningsarena, som I bestemt bør se nærmere på.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 19 sommerhuse