Emne nr.: 090-30772
Emne nr.: 090-30772

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der venter jer en uforglemmelig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og masser af muligheder for at opleve de seværdigheder, som nærområdet byder på.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og ubesværet her på portalen. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af attraktive sommerhuse. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Din søgning efter ”lej et sommerhus med pool i marielyst” har ført dig til denne side, hvilket faktisk er et stort skridt på vejen. Det er nemlig hos Feline Holidays, at du finder det mest omfattende udvalg af sommerhuse med pool. Her på siden får du derfor de bedste muligheder for at finde det helt rigtige sted - og når du har fundet dit sommerhus, kan du nemt og ukompliceret klare bookingen over nettet. Det varer kun et øjeblik.

En ferie i et sommerhus med pool betyder ferie på første klasse. Det gælder, uanset hvilket område I gerne vil opleve, og uanset hvilken årstid der er tale om. Klimaet i poolafdelingen er altid dejligt varmt, og I har naturligvis fri adgang til den, når som helst I har lyst. Nyd varmen, hyg jer i vandet og glæd jer over, at I for en gangs skyld ikke har travlt, men derimod har tid til hinanden.

Det er ikke noget krav, at du skal booke en hel uge eller to. Du kan derfor godt arrangere en miniferie eller et (forlænget) weekendophold, der f.eks. varer 3-5 dage, i det sommerhus, du foretrækker.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Marielyst ligger på Falster blot 15 km fra Gedser færgehavn.

På Gokartbanen i Marielyst er der baner til alle aldre og færdigheder. De voksne kørere kan med fordel vælge den 400 meter lange professionelle bane, mens 200 meter banen er velegnet for familiens yngste.

Følg cykelstien "Falster Rund". Stien fører gennem skønne skovområde Bøtø Skov, hvor I møder frit løbende heste.

I landskabet ved Marielyst er der mange afmærkede vandreruter, så man kan vælge den, der passer til familien. Her kan også de yngste være med.

Gå en hyggelig tur gennem det charmerende ferieområde Marielyst. Find feriens souvenir i en af de mange kunsthåndværksbutikker og nyd en forfriskning undervejs.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 146 sommerhuse