Emne nr.: 090-07449

Ingen andre steder vil du finde så stor en mængde af sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”lej billigt sommerhus rørvig” lige kommet et godt skridt videre. Vælg det sommerhus du synes bedst om; det er nemt og enkelt både at finde og leje et sommerhus.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, og uanset hvilket ferieområde du gerne vil til, kan du glæde dig til en ferie med ekstra overskud til ferieoplevelser og forkælelse.

Udvalget er altid størst uden for højsæsonen, altså i den del af året, der ligger uden for juni, juli og august.

Hvis du har mulighed for at tage af sted på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et stort udvalg af sommerhuse, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Der findes områder, hvor der er opført mange store sommerhuse, som for eksempel har egen poolafdeling eller et aktivitetsrum med sjove spil. Sådanne luksusbetonede sommerhuse hører hjemme i den dyre ende af skalaen. Konsekvensen er, at der typisk vil være et begrænset antal sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, i sådanne områder.

Hvis du skulle komme i sådan en situation, hvor du egentlig godt ville have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, anbefaler vi, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Kom væk fra de vante rammer i et sommerhus, hvor I virkelig kan koble af. Brug tiden på at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i lokalområdet. Nu har I endelig en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I bestemmer jer for at leje.

I din søgning efter ”lej billigt sommerhus rørvig” er det vigtigt for dig at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gået igennem, kan du være sikker på, at rammerne om familiens forestående ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tilbring en afvekslende ferie i Rørvig.

Et ægte Rørvig-moment er, når du sidder sammen med familien på havnens mole, med solen i ryggen, mens I spiser en lækker is.

Tag en tur til Orø. Den lille beboede ø ligger 30 minutter med færge fra fastlandet, og er en ægte naturperle.

Ved indgangen til havnen har Vandmanden bygget et træhus, hvor du om sommeren kan låne udstyret til at fange krebs. Vandmanden fortæller gerne om Østersøen og dyrene der bor i den.

Der er næppe noget mere afslappende end at side på molen ved Rørvig havn og se på skibene.

Den mest populære sandstrækning ved Rørvig hedder Skansehage. Her kan I nyde havet, fiske og slappe af i solen.

Hos Heidi Schnabel Butik & Klinik kan I købe lokale specialiteter. Den smukke butik ligger i Rørvig.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 19 sommerhuse