Emne nr.: 147-EAG034
Emne nr.: 147-EAG034

Det er altid hyggeligt at arrangere ferien i fællesskab. Book en villa og lad hele familien tage del i planlægningen. Hvor skal I hen, og hvad kan man lave i området? Når I har kigget på, hvilke oplevelser der venter jer, kan I begynde at glæde jer til I skal afsted.

I din søgning efter en villa er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange villaer som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende villaer.

At finde din villa er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på et øjeblik.

Spar min. 10 procent

Besparelsen på en villa, der er nedsat, vil altid være på min. 10% af den oprindelige lejepris. Ofte ser vi dog, at der kan opnås væsentligt større besparelser på 20% eller mere.

Du er kommet til det helt rigtige sted i din søgning efter ”last minute villa malaga”. Der er nemlig ingen andre portaler, hvor du kan finde så mange Last Minute villaer samlet på ét sted. Det giver dig et hurtigt og nemt overblik og sparer dig for en masse tid.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

Vi bliver tit spurgt om, hvornår man kan leje en villa med Last Minute rabat. Der er imidlertid ikke noget definitivt svar på det spørgsmål. Det er sådan, at hvis en villa ikke er udlejet senest 28 dage før en ankomstdato, kan ejeren vælge at sætte prisen ned; men der er ingen garanti for, at det sker.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Man kan ikke definere et mønster for, hvor og hvornår man kan finde det ferieområde, der har flest Last Minute tilbud. Der er nemlig lige så mange individuelle beslutninger, som der er ejere; og ingen kan forudsige, hvordan de hver især vælger at forholde sig i en situation, hvor der er udsigt til, at deres villa vil stå tomt i en periode.

Jeg kan ikke se nogen Last Minute tilbud i øjeblikket - hvad kan jeg gøre?

Hvis du skulle være kommet ind på denne side på et tidspunkt, hvor du ikke synes, at mængden af nedsatte villaer er tilstrækkeligt højt, råder vi dig til at udvise fleksibilitet. Jo større et område du er villig til at overveje, jo flere Last Minute villaer vil du nemlig kunne vælge mellem. Som en ikke uvæsentlig sidegevinst forøger du på samme tid din mulighed for at finde et virkelig godt tilbud.

Book din villa hurtigst muligt

Der er på ingen måde nogen grund til at vente med at booke din villa, når du har fundet det helt rigtige sted. Tværtimod; andre er også på udkig efter en villa til nedsat pris. Det er derfor bedst at få lavet bookingen så hurtigt som muligt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den andalusiske by Malaga er kendetegnet ved vidunderlige omgivelser. Byen bliver indrammet af bjergkæderne "Montes de Malaga" og Sierra de Mijas" samt Middelhavet.

Det interaktive musikmuseum i Malaga vil begejstre musikelskere.

Bioparc Fuengirola ligger ca. 35 km syd for Malaga. Her kan I se en masse eksotiske dyr fra Madagaskar, Sydøstasien og Indo-Stillehavet.

På glasmuseet i Malaga kan I beundre kunstnerisk glasarbejde. Udstillingerne kommer fra konservator Gonzalo Fernández-Prieto.

Der er ca. 130 km mellem Granada og Malaga. Udover Alhambra er Granada kendt for Generalife haverne. Her kan I slappe vidunderligt af under jeres ferie i Malaga.

I må ikke gå glip af en spadseretur gennem Parque de Malaga. Her kan I slappe af på en promenade og nyde 30.000 m2 natur.

Malaga vil altid være forbundet med kunstneren Pablo Picasso, hvilket f.eks. fremgår tydeligt på Plaza de la Merced. Her ligger huset, hvor Picasso blev født, og det bør I ikke glip af på en ferie i Malaga. Her kan I lære mere om malerens bevægende liv.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke din villa hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige villaer. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer din villa hos os.

Hvis du skulle finde den villa, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din villa, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til den villa, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 11 sommerhuse