Emne nr.: 090-08679

Book et sommerhus og glæd jer til alt det gode, ferien fører med sig: Tid til hinanden, herlige oplevelser og hyggelige timer sammen. Et sommerhus er det ideelle udgangspunkt for jeres ferie!

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher familiens ønsker. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på et øjeblik.

Du sparer mindst 10%

Der er frit valg mellem de forskellige Last Minute sommerhuse, og du vil som minimum få en besparelse på 10 procent af lejeprisen. Du vil dog med jævne mellemrum støde på rabatter, der er betydeligt større. Rabatter på 20-30 procent eller endda mere dukker nemlig jævnligt op.

Den mængde af sommerhuse med rabat, som du kan vælge mellem, har afgørende betydning for, hvor du kan komme hen, og hvor stor en besparelse du kan opnå. Jo flere nedsatte sommerhuse jo bedre for dig. Netop derfor er denne portal det helt rigtige sted at søge: Ingen andre har samlet så mange Last Minute sommerhuse som os.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

Der er som sådan ikke noget regelsæt for, hvornår prisen for at leje et sommerhus bliver sat ned. Der er faktisk kun én regel: Hvis der er 28 dage eller mindre til en periode, hvor et sommerhus ikke er blevet udlejet, kan ejeren vælge at sætte prisen ned.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Antallet af Last Minute sommerhuse i et ferieområde afhænger 100% af, hvor mange ejere af sommerhuse i det pågældende ferieområde, der på et givent tidspunkt afgør, at de vil nedsætte lejeprisen.

Der er ikke nogen Last Minute tilbud i øjeblikket - hvad gør jeg?

Hvis din søgning efter ”last minute sommerhus læsø” skulle have bragt dig til denne side på et tidspunkt, hvor antallet af nedsatte sommerhuse er for lavt i forhold til dine ønsker og krav, anbefaler vi fleksibilitet i forhold til geografien. Kort sagt: Jo større et område du er villig til at rejse til, jo flere muligheder vil du få for at finde netop det sommerhus med Last Minute rabat, du drømmer om.

Vent ikke med at booke dit sommerhus

I modsætning til andre tilbud, hvor der findes flere eksemplarer af ensartede varer, er et sommerhus noget særligt. Der er tale om en unik "vare", som det kun er muligt at leje én gang i en konkret periode. Når først et sommerhus er booket, er det væk. Det drejer sig derfor om at være hurtigt ude af starthullerne, og om at få lejet dit sommerhus, så snart du har fundet det rette sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvis du ønsker at komme lidt væk fra den hektiske hverdag, er Læsø det helt rigtige sted for dig. Øen er en oase af ro i et roligt tempo, hvor afslapning er i fokus.

Storhaven får børnenes hjerter til at slå endnu hurtigere, da det her er muligt at skyde med bue og pil. De små kan også ride på islandske heste, besøge klappedyrere, dyppe stearinlys og hoppe rundt i hoppeborgen.

Gennem sin enestående placering i en tidligere kirke, er kurbadet Læsø Kur et fascinerende sted, hvor I kan nyde vidunderlige kurbade.

På Læsø Saltsyderi kan I lære alt om saltudvindingen, der engang var meget vigtig for Læsø. I kan også se en demonstration af, hvor møjsommelig og besværlig saltproduktionen er.

Sælsafarier er meget populære, og er en uforglemmelig oplevelse for både store og små.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til den billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde her på siden kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 23 sommerhuse