Emne nr.: 090-33511
Emne nr.: 090-33511

Vælg et sommerhus som base for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som blot venter på at blive udforsket.

Det har rigtig meget at sige, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”last minute sommerhus i marielyst”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted på en skøn ferie.

Du sparer altid 10% eller endnu mere

Sommerhuse med Last Minute rabat er med god grund populære, fordi de giver adgang til en ferie, hvor der er ekstra godt råd til fornøjelser og oplevelser. Der er selvsagt frit valg mellem de forskellige Last Minute sommerhuse - og du vil altid få et afslag på minimum 10% af lejeprisen.

Her på siden giver vi dig altid det største udvalg af nedsatte sommerhuse. Det giver dig overblik over mulighederne på en nem og hurtig måde - og dermed også den bedste chance for at gøre en rigtig god handel.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

Der er som sådan ikke noget regelsæt for, hvornår prisen for at leje et sommerhus bliver sat ned. Der er faktisk kun én regel: Hvis der er 28 dage eller mindre til en periode, hvor et sommerhus ikke er blevet udlejet, kan ejeren vælge at sætte prisen ned.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Antallet af Last Minute sommerhuse i et ferieområde afhænger hundrede procent af, hvor mange ejere af sommerhuse i det pågældende ferieområde, der på et givent tidspunkt afgør, at de vil yde en rabat på lejeprisen.

Sådan kommer du videre, hvis der ikke er nogen aktuelle Last Minute tilbud

Hvis der ikke er nogen Last Minute tilbud i det område, du egentlig havde tænkt dig til at starte med, anbefaler vi, at du udvider din søgning, sådan at du søger i et større geografisk område. Jo færre krav du har, jo flere sommerhuse med rabat vil du få at vælge mellem.

Book dit sommerhus hurtigst muligt

Der er altid høj efterspørgsel på nedsatte sommerhuse, så når du finder det sommerhus, du helst vil have, så tøv ikke med at få gennemført bookingen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Badeturismen i Marielystopstod efter en stormflod i år 1827. Siden da har badegæsterne haft større og større indflydelse på området, idet der er bygget flere pensionater og feriehuse.

Besøg trafikhavnen i Rødby og se, hvordan de store skibe kommer ind i og forlader havnen.

Der kører busser over hele Falster. stig ombord og opdage nye feriesteder. Det sidste stop er Gedser, inden bussen kører tilbage til Marielyst.

på den 11.000 m2 store paintball bane i Marielyst kan alle over 16 år muntre sig med at skyde hinanden med farvekuglerne og forsøge at undgå selv at blive ramt.

Vil I gerne ud og sejle en tur, er det muligt at leje en båd i Marielyst.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk omfattet af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 688 sommerhuse