Emne nr.: 160-C4002
Emne nr.: 160-C4002

Du kan til hver en tid leje et sommerhus op til 5 uger online. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har brug for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har årelang erfaring i at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at udbedre skaderne står på.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der skulle være brug for det. Vi har årelang erfaring med denne form for opgaver og har tidligere hjulpet mange virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere tid. Vi kan lave et løsningsforslag, der opfylder præcis dine krav, både når det drejer sig om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor længe det vil være aktuelt.

Filmproduktioner

Står du med ansvar for at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af landet gennem en længere periode? Så har vi løsningen. Med et omfattende udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, vi taler om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der imødekommer dine krav.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Står du foran en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der vil betyde, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du altid kunne finde et sommerhus omkring din hjemadresse. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger direkte over nettet.

Hvis det er umuligt at gøre dit projekt færdigt inden for 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken del af landet du har brug for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan altid booke op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine behov.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt, inden I kan flytte ind i jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har brug for en periode til og med 5 uger, kan du allerede nu booke din midlertidige indkvartering ved Skanderborg direkte her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud, der opfylder netop dine ønsker. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har akut brug for et nyt sted at bo?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold opstå så pludseligt, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor man ikke har noget sted at bo. Der kan ydermere være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det vigtigt at tænke på, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der således behov for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på hjemmesiden finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse over alt i landet. Du kan uden videre leje et sommerhus i op til 35 dage direkte over nettet. Ofte er der imidlertid behov for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som muligt. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Skanderborg i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan flytte ind i den bolig, I drømmer om? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du straks booke det sommerhus, du helst vil have her på siden.

Hvis du har behov for mere end det, er det også en mulighed. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et løsningsforslag, der er skræddersyet til netop din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Står du overfor at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du kommet til den afsluttende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en oplagt løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan til enhver tid booke op til 5 uger online. Hvis du har brug for mere, er det også inden for det muliges rammer. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer nøjagtigt til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden del af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan komme til at overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig godt bud på midlertidig indkvartering. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du allerede nu leje dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har brug for en længere periode, laver vi gerne et forslag til en løsning, der imødekommer netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nært medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en fin form for midlertidig indkvartering. Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har behov for mere end 5 uger, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

I afgør selv, hvad ferieprogrammet skal indeholde, når I booker et sommerhus. Der bliver plads til at udfolde sig både inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske foretrækker I at hygge jer i det sommerhus, I bestemmer jer for at booke.

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen overstået. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted på en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Omkring Skanderborg finder man nogle af de højeste bakker i det ellers flade Danmark. Møllehøj er godt 170 meter over havoverfladen og er dermed det højeste bjerg. Kun få cm lavere er Ejer Bavnehøj, der således er det tredje højeste naturlige bjerg i landet.

I Bunkermuseet i Skanderborg får man et godt indblik i, hvordan livet i bunkeren var for en soldat. Museet er delt op i en dansk og en tysk afdeling.

Det bakkede landskab ved Skanderborg er meget populært for mountainbikere. For både store og små ryttere er der gode og udfordrende trails.

Ved Skanderborg ligger en bunker fra 2. Verdenskrig. Bunkeren er indrettet som museum, hvor man blandt de udstillede genstande bl.a. kan se den tophemmelige ENIGMA-kodemaskine.

I kirken i Sønder Vissing befinder sig to rundsten fra vikingetiden. Runerne er mejslet i stenene af vikinger i det 10. århundrede.

I den gamle klostermølle vd Mossø kan man fra et fugletårn nyde den fortrinnelige udsigt over Klosterkær og Mossø.

En populær vandretur for hele familien er til toppen af Ejer Bavnehøj. Her kan man belønne sig selv for anstrengelserne med en is og naturligvis en fantastisk udsigt.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 7 sommerhuse