Emne nr.: 160-D4041
Emne nr.: 160-D4041

Du kan til enhver tid booke op til 5 uger online. Hvis du har behov for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine ønsker.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Er du ansat i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan genhuses gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet står på? Intet problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er behov for det. Vi har årelang erfaring med at løse denne form for opgaver og har gennem årene hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan skræddersy et tilbud, der matcher netop dine krav, både når det handler om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor lang en periode, der er tale om.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af landet gennem længere tid? Så har vi løsningen. Med et omfattende udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, vi taler om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der imødekommer dine ønsker.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der bevirker, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus tæt ved din bopæl. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger på nettet.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at afslutte dit projekt i løbet af 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken landsdel du har behov for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til hver en tid booke et sommerhus op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine behov.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at jeres nye hus bliver færdigt? Er lejligheden opsagt, inden I kan overtage jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har brug for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du med det samme booke din midlertidige indkvartering ved Odder direkte her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer netop dine behov. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har akut behov for tag over hovedet?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold opstå så pludseligt, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor man ikke har noget sted at bo. Der kan desuden være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tage hensyn til, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der således behov for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på hjemmesiden finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark. Du kan når som helst leje dem i op til 35 dage direkte over nettet. Ofte er der imidlertid behov for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn med i billedet, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som muligt. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Odder i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan flytte ind i den bolig, I drømmer om? I denne situation er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du allerede nu booke det sommerhus, du helst vil have her på siden.

Hvis du har brug for en længere periode, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der passer til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Står du overfor at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du nået til den afgørende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke byder på den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er en periode på nogle uger i et sommerhus en god løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan til hver en tid booke op til 5 uger online. Hvis du har behov for mere, er det også inden for det muliges rammer. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer nøjagtigt til dine konkrete behov.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden del af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan komme til at flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig fint bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du uden videre booke dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det, udformer vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling på et hospital i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en oplagt form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Sommerhuse er en populær måde at holde ferie på, fordi der findes lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er selvsagt helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til aktiviteter i lokalområdet, er der populært sagt frit valg på alle hylder.

I din jagt på et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Odder ligger ved den jyske østkyst syd for Aarhus.

Tæt på Odder er strandene hvide og vandet lavt og roligt. Derfor kan hele familien nyde en dag ved vandet.

Børnene vil elske at komme med til Karensminde Frugtplantage og selv være med til at plukke den frugt, der skal med jer hjem til sommerhuset.

Den årlige byfest i Odder er et tilbagevendende tilløbsstykke med optog, udklædning, musik og stande med mad og drikke.

Langs landevejen i området ved Odder er der mange gårdbutikker, hvor man kan købe egnens specialiteter og lækkerier.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket af vores prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 49 sommerhuse