Emne nr.: 130-K50647
Emne nr.: 130-K50647

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være flere spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som blot venter på at blive udforsket.

Din søgning efter ”langtidsleje sommerhus næstved” er lige kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der imødekommer familiens ønsker.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er på plads, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Du kan til hver en tid booke op til 5 uger online. Hvis du har brug for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det vil tage at reparere skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan bo, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er behov for det. Vi har mange års erfaring med denne slags opgaver og har i årevis hjulpet en lang række firmaer med indkvartering af medarbejdere gennem længere tid. Vi kan udforme et løsningsforslag, der imødekommer netop dine krav, både i forhold til det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor længe det bliver aktuelt.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af landet gennem en længere periode? Så kan vi hjælpe dig. Med et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, der er tale om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der opfylder dine behov.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Står du foran en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der bevirker, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus tæt ved din bopæl. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger på nettet.

Hvis det ikke er muligt at gøre dit projekt færdigt i løbet af 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken landsdel du har behov for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan altid booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har brug for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt, inden I kan overtage jeres nye bolig? Det er ikke et problem. Hvis du har brug for en periode til og med 5 uger, kan du allerede nu booke din midlertidige indkvartering ved Næstved direkte her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, der imødekommer netop dine krav. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt brug for et nyt sted at bo?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold komme så pludseligt, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan ydermere være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tage hensyn til, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der således brug for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på portalen finder du et meget stort udvalg af sommerhuse over alt i landet. Du kan uden videre leje et sommerhus i op til 35 dage direkte over nettet. Ofte er der imidlertid behov for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Næstved i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan flytte ind i den bolig, I drømmer om? I sådan en situation er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har brug for op til 5 uger, kan du allerede nu booke det sommerhus, du foretrækker her på siden.

Hvis du har behov for mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der passer til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Skal du til at i gang med at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du nået til den afsluttende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke byder på den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er en periode på nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får væsentligt mere fra hånden. Du kan når som helst leje op til 5 uger online. Hvis du ønsker mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer nøjagtigt til dine konkrete ønsker.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden del af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at kunne overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig fint bud på midlertidig indkvartering. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du allerede nu leje dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det, udformer vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine behov. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nært familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling på et sygehus i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man ønsker at være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en oplagt form for midlertidig indkvartering. Hvis du har brug for hjælp omkring bookingen, eller hvis du har brug for mere end 5 uger, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Næstved ligger på sydvest Sjælland, og er præget af gamle borgerhuse og middelalderlige hanseatiske bygninger.

Fra sommerhusene på Enø er der kun få minutters gang til en af Sydsjællands smukkeste strande.

Takket være den tynde befolkning i kystområdet ved Næstved, er der næsten ingen røgtåge her. Derfor kan du opleve nogle imponerende stjernestunder med din familie på stranden eller sommerhusets terrasse, efter mørkets frembrud.

I Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum kan besøgende opleve den lange tradition fra fiskeri, der har præget feriebyen Næstved.

Nordvest for havnen i Karrebæksminde er der en sandstrand med en badebro, som indbyder til at springe i det kølige vand.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 38 sommerhuse