Emne nr.: 160-D3266
Emne nr.: 160-D3266

Du kan altid booke op til 35 dage online. Hvis du har behov for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine ønsker.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er klar til at hjælpe.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og kan ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at reparere skaderne er i gang.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en stor opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der skulle være brug for det. Vi har stor erfaring med at løse denne form for opgaver og har i årevis hjulpet en lang række firmaer med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan lave et løsningsforslag, der matcher præcis dine behov, både i forhold til det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor længe den midlertidige indkvartering vil være aktuel.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af landet gennem en længere periode? Så har vi løsningen. Med et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, vi taler om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der matcher dine behov.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der gør, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du altid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger online.

Hvis det er umuligt at afslutte dit projekt inden for 5 uger, er der ingen grund til at ligge søvnløs over det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken del af Danmark du har brug for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan altid booke op til 35 dage online. Hvis du har behov for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt før, det er muligt at I kan overtage jeres nye bolig? Det er ikke et problem. Hvis du har brug for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du allerede nu booke din midlertidige indkvartering ved Hvidbjerg direkte her på Feline Holidays. Hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer netop dine ønsker. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har akut brug for tag over hovedet?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold komme så pludseligt, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan desuden være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det vigtigt at tage hensyn til, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der således brug for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på hjemmesiden finder du et enormt udvalg af sommerhuse i hele landet. Du kan når som helst leje et sommerhus i op til 5 uger direkte over nettet. Ofte er der dog behov for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn med i billedet, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Hvidbjerg i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at overtage jeres drømmebolig? I sådan en situation er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du allerede nu booke det sommerhus, du helst vil have her på hjemmesiden.

Hvis du har brug for en længere periode, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et uforpligtende forslag til en løsning, der er skræddersyet til netop din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Står du overfor at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du nået til den afgørende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de vante omgivelser ikke byder på den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er en periode på nogle uger i et sommerhus en oplagt løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan når som helst leje op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du ønsker mere end det, er det også en mulighed. Kontakt os, så laver vi en løsning, der passer lige netop til dine specifikke krav.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at kunne flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig fint bud på midlertidig indkvartering. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du allerede nu booke dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man gerne vil være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en oplagt form for midlertidig indkvartering. Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har brug for mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Der venter jer en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til at være sammen, til at slappe af og til at tage på udflugter i lokalområdet.

I din søgning efter et sommerhus har det meget stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved forøger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder her på hjemmesiden. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den store Hvidbjerg Klit rejser sig 27 meter over havets overflade.

Af attraktionerne for familier med teenagebørn der findes i området ved Hvidbjerg skiller "Egtved Pigen" sig ud. Pigens jordiske rester og tøj samt gravindsatser er blandt de velbevarede fund fra bronzealderen.

Fiskeriudstyr kan lejes i naturcenteret på Trelde Næs Strand, som er åben hele året rundt. Familier, der vil fange krabber eller fiske, kan låne gratis garn og fiskestænger her.

Der er tre korte vandrestier på strandene på halvøen Trelde Næs nær Hvidbjerg. De er farvekodede i rød, gul og blå og er især familievenlige med en længde på en, to og tre kilometer.

Aberfamilier er den hemmelige favorit blandt de 100 dyrearter, der bor i Skærup Zoo. Den zoologiske have ligger 13 kilometer fra Hvidbjerg og kan nåes på en kort cykeltur for familien.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på siden. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 71 sommerhuse