Emne nr.: 130-D70008
Emne nr.: 130-D70008

Du kan altid booke op til 35 dage online. Hvis du har behov for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har årelang erfaring i at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at reparere skaderne er i gang.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en stor anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på +45 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der skulle være behov for det. Vi har årelang erfaring med at løse denne form for opgaver og har før hjulpet en lang række firmaer med indkvartering af medarbejdere gennem længere tid. Vi kan udforme et løsningsforslag, der opfylder præcis dine ønsker, både når det drejer sig om det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor længe den midlertidige indkvartering vil være aktuel.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en bestemt del af Danmark gennem længere tid? Så kan vi hjælpe dig. Med et omfattende udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, vi taler om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende tilbud, der matcher dine ønsker.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der betyder, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus omkring din hjemadresse. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger på nettet.

Hvis det ikke er muligt at afslutte dit projekt i løbet af maks. 5 uger, er der ingen grund til at ligge søvnløs over det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken landsdel du har behov for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til hver en tid booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at jeres nye hus bliver bygget færdigt? Er lejligheden opsagt, inden I kan overtage jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har behov for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du med det samme booke din midlertidige indkvartering ved Grenå direkte her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en længere periode end 5 uger, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der opfylder netop dine krav. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt behov for et nyt sted at bo?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold opstå på en måde, der gør, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan ydermere være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det vigtigt at tænke på, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der således behov for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på Feline Holidays finder du et enormt udvalg af sommerhuse i alle egne af landet. Du kan når som helst leje et sommerhus i en periode på op til 35 dage direkte over nettet. I nogle tilfælde er der imidlertid brug for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu er muligt. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Grenå i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan overtage jeres drømmebolig? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du uden videre booke det sommerhus, du helst vil have her på portalen.

Hvis du har behov for mere end det, er det også en mulighed. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et forslag til en løsning, der er særligt tilpasset til netop din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Står du overfor at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du i gang med den afsluttende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke byder på den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får væsentligt mere fra hånden. Du kan når som helst leje op til 5 uger online. Hvis du har brug for mere, er det også en mulighed. Kontakt os, så udarbejder vi en løsning, der passer lige netop til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan komme til at flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et oplagt bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du nemt og enkelt leje dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man gerne vil være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en fin form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Er der styr på hvilket sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få klaret bookingen nu. Når I har lejet et sommerhus, er der kun den søde ventetid tilbage. I kan glæde jer til en dejlig ferie med nøjagtig de oplevelser, der betyder mest for jer.

Det har rigtig stor betydning, at du får så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”langtidsleje sommerhus grenå”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er slut, og du har fundet præcis det sommerhus, der opfylder dine krav, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Grenå er en havneby ved Kattegat, og ligger på den jyske østkyst på Djursland.

Opdag Grenås fine og smukt bevarede bindingsværkshuse i Nederstræde.

Sørg for at besøge Kattegatcenteret i Grenå. I det store akvarium ved havet kan I bl.a. se store og frygtindgydende hajer. Besøget er især interessant for børn. Kattegatcenteret har specialiseret sig i havets dyreliv med mere end 250 dyrearter.

Grenås lystbådehavn ligger syd for handelshavnen, og er bygget over to kunstige øer. Fra lystbådehavnens café eller restaurant kan I se havnens mange aktiviteter.

Golfentusiaster kan besøge Grenå Golfklub, der ligger midt i den smukkeste natur. Golfklubben er både velegnet til amatører og professionelle.

Fra Grenå havn kan man komme med kutterne på en fisketur på det dybe hav.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 96 sommerhuse