Emne nr.: 140-ILL749
Emne nr.: 140-ILL749

Har du fået styr på hvilken villa, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få overstået bookingen nu. Når I har lejet en villa, er der kun forventningens glæde tilbage. I kan glæde jer til en dejlig ferie med præcis de oplevelser, der betyder mest for jer.

Det er vigtigt, at den mængde af villaer, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig den villa, der opfylder dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når du har fundet din villa, er du kommet et stort skridt tættere på en vellykket ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Din søgning efter ”la spezia villa pool” nærmer sig slutningen nu. Ingen andre steder finder du nemlig så mange villaer med pool samlet ét sted som på denne hjemmeside. Kort fortalt får du de bedste chancer for at få alle dine ønsker til din villa opfyldt hos os, fordi vi giver dig overblik. Selve bookingen gennemføres også nemt og enkelt over nettet.

Uanset hvilken villa I ender med at vælge, kan I alle se frem til en dejlig og afslappende ferie. Der venter jer mange hyggelige timer med god tid til hinanden og masser af sjove og underholdende stunder i poolafdelingen. Gåture og udflugter i nærområdet omkring jeres villa er selvfølgelig også en oplagt mulighed.

Det er ikke noget krav, at du skal leje en hel uge eller to. Du kan derfor fint organisere en miniferie eller et (forlænget) weekendophold, der for eksempel varer 3-5 dage, i den villa, du foretrækker.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ved Riviera di Levante ligger La Spezia, der blandt andet byder på spændende udflugtsmuligheder til nationalparken Cinque Terre. Byens centrum er ligeledes fuld af historiske seværdigheder.

I Museo Civico Archeologico drejer det hele sig om arkæologiske fund. Her kan besøgende blandt andet se urner, mosaikker og skulpturer fra romertiden.

På Piazza Cavour finder et marked med regionale produkter, frugt, grøntsager, kød og fisk sted på alle hverdage.

Kirken Santa Maria Assunta blev genopbygget efter den blev svært beskadiget under Anden Verdenskrig. Blandt kunstværkerne i kirken finder man "Kroningen af Jomfru Maria" skabt af renæssancekunstneren Andrea della Robbia.

En populær dagsudflugt går til Cinque Terre, der hører under UNESCO verdensarv. Badegæster skal søge mod Monterosso al Mare, mens vandrere kan opleve den smukke natur på den maleriske rute fra Manarola til Monterosso.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for din villa.

Skulle du finde den villa, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende en villa, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til din villa.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af villaer og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse