Emne nr.: 090-52853
Emne nr.: 090-52853

Havet har en næsten magisk tiltrækningskraft på rigtig mange mennesker. Der er noget fascinerende ved at stå inde på stranden og kigge ud over vandet, der strækker sig, så langt øjet rækker. Man får ikke helt den samme følelse, når man kigger ud over en sø; til gengæld kan man her nyde synet af omgivelserne omkring den. I begge tilfælde er de naturskønne omgivelser en attraktion i sig selv - og mens I holder ferie i jeres udvalgte hytte, har I masser af tid til at nyde dem. Nok så vigtigt er det, at I også har masser af tid sammen, fordi I har lagt jeres fortravlede hverdag bag jer.

Planlæg opholdet i din hytte, så det passer til jeres ønsker. Hvad er vigtigst for jer, når I booker en hytte: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og alene op til jer.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer rigtig godt i forhold til, at din søgning efter hytter hvidbjerg strand har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af populære hytter. Det er en meget stor fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde præcis den hytte, der matcher dine ønsker.

Når din søgning efter ”hytter hvidbjerg strand” er ved at være ved vejs ende, fordi du har fundet nøjagtig den hytte, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig din hytte i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En familievenlig infrastruktur i den populære ferieregion i Østjylland omkring Hvidbjerg, gør at forældre med børn i alle aldre kan få en begivenhedsrig ferie.

I Legoland ved Billund er der installeret 60 millioner Legoklodser på et område på ca. 140.000 kvadratmeter, der vil forbløffe alle børn.

Troldeskoven ligger på halvøen Trelde Næs. Den legendariske Troldeskov er særlig spøgelsesagtig på grund af dens krogede træer formet skæve af vind og vejr.

En snorkelsti er lavet på det lave vand på stranden i Trelde Næs. Stien løber langs stranden og er en perfekt start for begyndere til at udforske den undersøiske verden.

Af attraktionerne for familier med teenagebørn der findes i området ved Hvidbjerg skiller "Egtved Pigen" sig ud. Pigens jordiske rester og tøj samt gravindsatser er blandt de velbevarede fund fra bronzealderen.

Forskellige lag farvet aflejringer på de fascinerende klipper ved Vejle Fjord fortæller om deres mere end 50 millioner års oprindelse. Her kan familier gå på jagt efter fossiler, som der findes mange af her.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af hytter til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige hytter, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du booker en hytte hos os.

Skulle du finde den hytte, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din hytte, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker eller krav til den hytte, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 52 sommerhuse