Emne nr.: 130-G51744
Emne nr.: 130-G51744

Hovedparten af den række af ferieområder, du kan vælge imellem, ligger tæt ved vandet; enten i form af havet eller i form af en sø. For dig betyder det, at udvalget af hytter er meget stort. Med andre ord har du alle chancer for nemt og enkelt at finde og booke præcis den hytte, der matcher jeres krav. Når først du har fundet den hytte, der skal danne rammen om jeres ferie, tager det ikke mange øjeblikke at få bookingen gennemført.

Du kan roligt begynde at glæde dig til en dejlig ferie sammen med familien i den hytte, du vælger. Ferien er noget helt specielt, først og fremmest fordi at der ikke er nogen af jer, der har travlt. Tværtimod har I masser af tid til hinanden - til at være sammen. En hytte er den oplagte ramme, fordi I får helt frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

Jo flere hytter du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde nøjagtig den hytte, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af hytter, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når du har fundet den hytte, du helst vil have, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book din hytte straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nyd en dejlige ferie med hele familien i Bogense, som ligger i hjertet af landet på Fyn.

På Nordfyns Museum kan I se tusinder år gamle antikke kunstværker og en nostalgisk frisørsalon fra 1920'erne.

En populær gåtur tager jer langs molen. Ved spidsen ser den 2 m høje skulptur Elle ud over Kattegat. Metalskulpturen vejer omkring lige så meget som tre mennesker.

Vest for Bogense ligger Middelfart, hvor I kan tage på bådture fra havnen.

Flere strande omkring Bogense som f.eks. Gyldensteen Strand inviterer jer til at bade. Stranden ligger ca. 3 km øst for midtbyen.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din hytte.

Skulle du finde den hytte, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål omkring en hytte, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til din hytte.

Vi har årelang erfaring med udlejning af hytter, og vi er altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 25 sommerhuse