Emne nr.: 090-52853
Emne nr.: 090-52853

En villa ved stranden er det oplagte valg, når du er på udkig efter et udgangspunkt for familiens kommende ferie. Uanset hvor turen går til, er nem adgang til en strand altid en stor fordel. Der vil altid være et stort udvalg af villaer at vælge mellem, fordi langt de fleste er beliggende tæt ved enten havet eller en sø. Af samme grund er der også rigtig fine muligheder for at finde præcis den villa, I drømmer om.

Planlæg opholdet i din villa, så det matcher jeres ønsker. Hvad betyder mest for jer, når I lejer en villa: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt op til jer.

Din søgning efter ”hvidbjerg strand villa” har netop taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende villaer. Din fordel er, at du kan danne dig et overblik over alle mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan fokusere på at finde nøjagtig den villa, der imødekommer familiens behov.

Når du har fundet din villa, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Strandene i Hvidbjerg ved Kattegat byder på ideelle forhold for børn og mindre erfarne svømmere.

Det store naturreservat Trelde Næs ved ​​Hvidbjerg byder på tæt skov, grønne kløfter og spektakulære klipper på kysten.

En lille sti fører gennem skoven til den hvide Hvidbjerg Klit, som er områdets største attraktion for en spadseretur og som ikke kun er populær blandt børn.

De vidtstrakte strande på den østjyske kyst omkring Hvidbjerg er idelle til drageflyvning med børn.

Af attraktionerne for familier med teenagebørn der findes i området ved Hvidbjerg skiller "Egtved Pigen" sig ud. Pigens jordiske rester og tøj samt gravindsatser er blandt de velbevarede fund fra bronzealderen.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af villaer til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de villaer, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du lejer en villa gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde den villa, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din villa, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til den villa, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 48 sommerhuse