Emne nr.: 090-84591
Emne nr.: 090-84591

Din søgning efter et sommerhus, der ligger tæt ved vandet, er første skridt på vejen mod en uforglemmelig ferie for hele familien. Ikke alene kan I se frem til nogle dejlige timer på stranden; I kan også roligt se frem til de oplevelser, som lokalområdet i øvrigt byder på.

I afgør selv, hvad ferien skal byde på, når I lejer et sommerhus. Der bliver plads til at udfolde sig både inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske er I mere til hygge i det sommerhus, I ender med at booke.

Det har rigtig stor betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”houvig strand sommerhusudlejning”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

At finde dit sommerhus er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen, for andre end du kan være på udkig efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Houvig er et familievenligt ferieområde ved den skønne danske vestkyst.

Holder man ferie med sin familie i Houvig, er Strandingsmuseet St. George i Thyborøn et oplagt udflugtsmål. Museet udstiller dykkerfund fra vraget af linjeskibet St. George, der blev sænket ved slaget i 1811. Derudover kan man også se udstilingen om bjærgningen af ubåden U-59, ligesom der løbende er nye særudstillinger.

Den skønne sandstrand ved Houvig indbyder til solbadning, leg og soppeture. Selv i højsæsonen er det til at finde en rolig plads, som man kan have for sig selv.

Følger man stranden lidt mod syd fra Houvig, kommer man til badebyen Søndervig, der er et af de mest kendte feriesteder ved Vesterhavet. Her er der gode indkøbsmuligheder og mange små butikker, der er hyggelige at ose rundt i.

I området ved Houvig ligger bunkeranlægget, der var en del af tyskernes Atlantervold under 2. Verdenskrig. De 50 bunkere ligger som en erindring om krigen.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 20 sommerhuse