Emne nr.: 121-29-3017
Emne nr.: 121-29-3017

Brug søgefunktionen ”handicapvenligt” og få vist netop de sommerhuse, der har særligt gode adgangsforhold for kørestolsbrugere. På den måde er der den største mulighed for, at I kan holde ferie på jeres præmisser. Find det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie her på siden.

Leder I efter et sommerhus, der er handicapvenligt? Så kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk. Vi bringer jer tættere på en ferie i handicapvenlige rammer!

Et sommerhus med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - slet ikke når man tænker på, at I også får nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I kunne tænke jer.

Når du er på udkig efter et sommerhus til familiens forestående ferie, er det væsentligt, at det sommerhus, du bestemmer dig for, imødekommer så mange af jeres krav som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, der matcher jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Arrild er en hyggelig ferieby i Sønderjylland, der ligger midt i et vidunderlige skovlandskab.

Det er værd at besøge slotskirken i Møgeltønder og kongeslottet Schackenborg Slot, hvor prins Joachim og prinsesse Marie boede indtil 2014.

Campingpladsen i Arrild Ferieby ligger midt i et skønt skov- og hede område, og er udstyret med mange aktivitetsmuligheder.

Hjemsted Oldtidspark er et fantastisk udflugtsmål. I friluftmuseet kan I opleve livet i stenalderen og bl.a. prøve at skyde med bue og pil.

I midten af Arrilds eventyrlige skovlandskab kan du lægge hverdagsstressen bag dig og slappe helt af. Arrild er også perfekt til aktive feriegæster.

Ikke langt fra jeres sommerhus finder I både en restaurant og et supermarked i Arrild.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 2 sommerhuse