Emne nr.: 313-IT5090.1.13
Emne nr.: 313-IT5090.1.13

En feriebolig ved stranden er det oplagte valg, når du er på jagt efter et udgangspunkt for familiens kommende ferie. Uanset hvor turen går til, er nem adgang til en strand en stor fordel. Der vil altid være et stort udvalg af ferieboliger at vælge mellem, fordi langt de fleste er beliggende tæt ved enten havet eller en sø. Derfor er der også rigtig gode muligheder for at finde præcis den feriebolig, I drømmer om.

Det er altid dejligt at have noget at se frem til. Book en feriebolig til ferien i dag og brug tiden frem til I skal afsted med at tjekke, hvad I kan se frem til i det ferieområde, I har udset jer. Der er helt sikkert spændende oplevelser inden for kultur og natur, der venter.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter den feriebolig, der skal danne rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af ferieboliger. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på én portal i stedet for at skulle overskue mange forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde netop den feriebolig, der passer til din familie.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt din feriebolig, er der kun tilbage at få bookingen kørt igennem. Den del af det klares nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Havnebyen Genova er i dag porten til Middelhavet. Her starter ture ud på havet til øerne Korsika, Sardinien og Sizilien.

Europas største akvarium ligger i Genova. Akvariet breder sig over to etager og gemmer på mere end 12.000 dyr.

Via Garibaldi hører til de smukkeste gader. Langs den smalle gade ligger de vidunderlige renæssancepaladser side om side.

Genova er Christoffer Columbus fødeby og havnen har derfor spillet en vigtig rolle. Havnen har udviklet sig på smukkeste vis fra et gammel til et moderne havneanlæg.

Kunst værdsættes højt i Genova og udover de store museer, byder byen også på flere mindre steder med udstillinger og kulturelle events.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje din feriebolig hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle ferieboliger. Du vil til hver en tid være dækket af prisgarantien, når du booker din feriebolig hos os.

Hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 23 sommerhuse