Emne nr.: 332-020137
Emne nr.: 332-020137

Du kan roligt begynde at glæde dig til et skønt ophold sammen med familien i den ferielejlighed, du bestemmer dig for. Ferien er noget ganske særligt, først og fremmest fordi at der ikke er nogen af jer, der har travlt. Tværtimod har I masser af tid til hinanden - til at være sammen som en familie. En ferielejlighed er den optimale ramme, fordi I får hundrede procent frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter den ferielejlighed, der skal udgøre rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende ferielejligheder. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue en lang række forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan fokusere på at finde præcis den ferielejlighed, der passer til jer.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt din ferielejlighed, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del foregår nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Når I har truffet en beslutning om, at I vil holde ferie tæt ved en strand, får I det bedst mulige udgangspunkt for at finde netop den ferielejlighed, der matcher jeres krav. Forklaringen er, at langt hovedparten af de mange ferielejligheder, som siden her giver adgang til, er beliggende i ferieområder tæt ved en kyst eller en sø. Kort sagt: Du får et rigtig stort udvalg af ferielejligheder, som du frit kan vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Da Skagen ligger på en smal tange mellem Kattegat og Skagerrak, kan man her både se solopgang og solnedgang over havet.

De berømte Skagenmaleres værker kan ses på Skagen Kunstmuseum. Selv om mange motiver går igen på flere af malerierne, er det gengivet ud fra kunstnerens eget perspektiv.

Kan I lide at være aktive udendørs også i ferien, så kan I med fordel benytte jer af de mange muligheder for at komme ud og løbe i naturen omkring Skagen.

Den 40 meter høje Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit. Klitten nærmer sig havet med 15 meter om året. Et virkelig smukt sted at gå tur, og børnene vil elske den kæmpestore sandkasse.

På den allernordligse landspids Grenen er det helt tydeligt at se, at de to have Kattegat og Skagerrak mødes her.

I skovene rundt om Skagen vokser der mange spiselige svampe. Holder man efterårsferie her, kunne en tur med kurven i skoven være en god aktivitet.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du aldrig kommer til at betale for meget for din ferielejlighed.

Skulle du finde den ferielejlighed, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige krav til den ferielejlighed, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 23 sommerhuse