Emne nr.: 147-EAS039
Emne nr.: 147-EAS039

Uanset hvilken ferielejlighed du falder for, kan du i den grad se frem til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en ferielejlighed med en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige udflugter og oplevelser i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget fint i forhold til, at din søgning efter ferielejlighed malaga strand har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af skønne ferielejligheder. Det er en væsentlig fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde netop den ferielejlighed, der matcher dine krav.

Når søgningen er overstået, og du har fundet den ferielejlighed, der skal udgøre rammen om jeres ferie, gælder det om at få bookingen overstået. Det klares på et øjeblik online - nemt og enkelt.

Når du beslutter, at der skal være en strand tæt ved den ferielejlighed, du beslutter dig for, har du faktisk de bedste chancer for at finde præcis den ferielejlighed, der opfylder familiens ønsker. Forklaringen er, at hovedparten af de mange ferielejligheder, du har adgang til her på hjemmesiden, er opført i ferieområder, der ligger tæt ved en strand. Det er nemt og enkelt at booke din ferielejlighed, når du har besluttet dig.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lufthavnen ved Malaga er en af de største i det sydlige Spanien. Den tjener næsten alle, hvis ferie tager udgangspunkt i Costa del Sol. Rettere sagt letter eller lander her næsten 17 millioner mennesker hvert år.

Borgen Gibralfaro troner ovenfor Malaga. I har en fantastisk udsigt over området fra borgen.

Et besøg i hamammen Al Andalus lover ren afslapning under jeres ferie i Malaga. Det traditionelle orientalske bad ligger i byens centrum.

I Malaga bør I ikke gå glip af en spadseretur gennem Atarazanas markedet. Her finder I alt hvad hjertet begærer, lige fra velsmagende lækkerier til souvenirs.

Landsbyen Mijas ligger omkring 35 km fra Malaga. I den maleriske landsby får I et indblik i spaniernes liv i de forrige århundreder.

Et Malagas mest berømte børn er kunstneren Pablo Picasso. I Museo Picasso i Palacio de Buenavista har I mulighed for at beundre mere end 200 af den verdenskendte malers værker. Museet ligger på Calle San Augustin.

Malaga vil altid være forbundet med kunstneren Pablo Picasso, hvilket f.eks. fremgår tydeligt på Plaza de la Merced. Her ligger huset, hvor Picasso blev født, og det bør I ikke glip af på en ferie i Malaga. Her kan I lære mere om malerens bevægende liv.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af ferielejligheder til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige ferielejligheder, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du booker en ferielejlighed hos os.

Skulle du finde den ferielejlighed, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker til den ferielejlighed, du søger efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 5 sommerhuse