Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Ferietid er familietid. Ingen tvivl om det - men en vellykket ferie forudsætter, at rammerne matcher jeres ønsker. Her er havudsigt et af de betingelsesløse krav, som rigtig mange feriegæster har. Glæden ved at tage på ferie i hyggelige rammer med en betagende udsigt og til at have masser af tid til at være sammen er guld værd.

Glæder I jer til en skøn ferie tæt på strand og vand? Søg efter en ferielejlighed med havudsigt på Feline Holidays. Her får I det største udvalg af ferielejligheder med havudsigt - til hver en tid!

Slip væk fra de vante rammer i en ferielejlighed, hvor I for alvor kan slappe af. Anvend tiden til at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i lokalområdet. Nu har I langt om længe en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i den ferielejlighed I ender med at leje.

I din søgning efter ”ferielejlighed malaga havudsigt” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest ferielejligheder. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange ferielejligheder på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet din ferielejlighed, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Malaga er et af de vigtigste økonomiske og kulturelle centre i Spanien. Udover lufthavnen har byen og en stor handelshavn, et universitet og talrige verdenskendte seværdigheder.

I kan for eksempel dykke ned i Malagas historie i bydelen La Malagueta. Her ligger den største tyrefægtningsarena, som I bestemt bør se nærmere på.

Teatro Romano repræsenterer en del af Malagas historie, hvor I kan lære mere om byens romerske fortid.

En af de mest interessante kirker i Spanien er Santa Igelsia Catedral Basílica de la Encarnacíon. Her venter imponerende bygningskonstruktioner på jer både indeni og udenpå kirken

Der er ca. 130 km mellem Granada og Malaga. Udover Alhambra er Granada kendt for Generalife haverne. Her kan I slappe vidunderligt af under jeres ferie i Malaga.

En af de smukkeste vandreruter omkring Malaga fører over Caminito del Rey, langs maleriske landskaber, imponerende klipper og en kløft.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer din ferielejlighed til den laveste pris her på siden. Som kunde hos Feline Holidays er du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Hvis du finder den ferielejlighed, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af en ferielejlighed, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til din ferielejlighed.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferielejligheder. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 6 sommerhuse