Emne nr.: 130-G51744
Emne nr.: 130-G51744

Der er ingen tvivl om, at en ferielejlighed giver jer det bedste udgangspunkt for dejlige ferieoplevelser med alverdens tid til hinanden. Tid til at nyde livet sammen på stranden. Tid til at hygge jer sammen i jeres ferielejlighed. Tid til at tage på udflugter i lokalområdet, sådan at I sammen kan opleve de seværdigheder og attraktioner, som Bogense også byder på.

Planlæg opholdet i din ferielejlighed, så det opfylder jeres ønsker. Hvad er vigtigst for jer, når I lejer en ferielejlighed: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt op til jer.

Det har rigtig meget at sige, at du får så stor en mængde af ferielejligheder at vælge mellem, når du har søgt efter ”ferielejlighed bogense strand”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du har fundet den ferielejlighed, du vil have, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book din ferielejlighed med det samme, så er alt på plads til en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En ferie i et sommerhus i Bogense gør ferien meget individuel og giver plads til at tilbringe tid sammen med familien.

Egeskov Slot på Fyn er hjemsted for flere museer - dukkehuset, bil- og flymuseet begejstrer alle teknikelskere.

Flere strande omkring Bogense som f.eks. Gyldensteen Strand inviterer jer til at bade. Stranden ligger ca. 3 km øst for midtbyen.

Æbelø er et naturparadis og hjemsted for mange fugle. I kan nå øen via en bådtur. Øen er forbundet med naboøen Æbeløholm via en vandvej der sjældent bliver overskyllet af Østersøen.

Det er let at tage på bådture i Bogense, og I får mulighed for at få et indblik i havets bredder.

De utallige legepladser i regionen, som f.eks. naturlegepladsen i Fredskov, vil fange dine børn og skænke hele familien en dag fyldt med sjov og action.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af ferielejligheder til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de ferielejligheder, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du booker en ferielejlighed gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder den ferielejlighed, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din ferielejlighed, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferielejligheder, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 25 sommerhuse