Emne nr.: 160-C1155
Emne nr.: 160-C1155

Ferie betyder tid til hinanden. Tid til at være sammen. Ingen af jer har travlt med hverdagens mange og stressende opgaver. Ingen af jer har nogen deadlines. Kan det blive bedre? Ja, det kan det. Når ferien afholdes tæt ved en strand, er det simpelthen prikken over i’et. Der er noget afslappende i at kigge ud over vandet og lytte til det, uanset om I holder ferie ved havet eller ved en sø. Og så skal man selvfølgelig ikke underkende mulighederne for at sole sig på stranden, bygge sandslotte med børnene, soppe i vandkanten eller gå hele vejen og tage sig en dukkert i det indbydende vand.

Du finder ikke en bedre ramme om opholdet end et feriehus. Det gælder, uanset om du leder efter et sted til en ferie på 1-2 uger, eller der i stedet er tale om en miniferie eller en pause fra hverdagen i form af et weekendophold.

Når I har fundet og lejet det feriehus, I helst vil have, kan I glæde jer til alle tiders ferie. Vemmingbund er et rigtig dejligt område, og når det er tid til en time-out, venter der jer nogle afstressende timer i det feriehus, I har booket.

Et feriehus er det ideelle valg, når tiden atter er kommet til at samle familie eller venner. Om det bare er for et par dage eller en længere periode, er et feriehus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

I din søgning efter et feriehus har det meget stor betydning for dig, at du får så mange feriehuse som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af feriehuse angår, er du i de bedste hænder her på hjemmesiden. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af feriehuse. Hver eneste dag, året rundt.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det feriehus, du er faldet for, er det tid til at få klaret bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vemmingbund - et sted hvor du kan slappe af. Den tidligere fiskerby tilbyder en række ferieoplevelser for hele familien.

Området Dybbøl Banke kan udforskes på Segways. Du kan også lære at køre på dem sammen med familien ved Als Segways og tage en tur til Kegnæs.

Dybbøl Mølle er for danskerne et nationalt symbol på tapperhed og mod. Ved siden af møllen finder I Historiecenter Dybbøl Banke - et interaktivt museum om krigen mellem Danmark og Preussen.

Lyt til naturens klang i Kobbelskoven, hvis høje bøgetræer vokser op til kystens stejle skrænt.

Lystfiskere kan finde smukke fiskeripladser langs kysterne ved Broagerland og Als, hvor der er ro og man ikke blive forstyrret.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det feriehus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det feriehus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål omkring et feriehus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til dit feriehus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af feriehuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 27 sommerhuse