Emne nr.: 121-10-6115
Emne nr.: 121-10-6115

Når det er en ferie med sand og vand, der står øverst på familiens ønskeseddel, er et feriehus ikke til at komme uden om. Her får I den perfekte kombination af nem adgang til skønne ferieoplevelser på stranden på den ene side, og til den lange række af oplevelser, som Tornby i øvrigt byder på.

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og præcis de ferieoplevelser, I selv skaber, er en væsentlig del af glæden ved at holde ferie i et feriehus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede feriehus og de mange ferieoplevelser, som venter jer i lokalområdet.

Den mængde feriehuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde præcis det feriehus, der imødekommer familiens ønsker. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit feriehus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det feriehus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tornby kommune i Nordjylland byder på herlige landskaber og mange seværdigheder, hvilket gør Tornby til et populært feriemål for familier.

De mange golfbaner omkring Tornby gør regionen til et ideelt feriested for passionerede golfspillere, der elsker at lære nye golfbaner at kende.

I Lilleheden Klitplantage ved Hirtshals, ikke langt fra Tornby, er der mange fugle, som I kan iagttage.

Den meget fint sandede strand ved Tornby Strand er et sted, hvor familier kan nyde en dejlig badedag, hvilket bl.a. skyldes at du kan køre direkte til stranden og parkere der.

Landskabet i Tornby Klitplantage er meget afvekslende og inviterer dig og din familie til at tilbringe en ubesværet stund i den næsten uberørte natur.

Den skønt udformede Fun-Park i Hirtshals byder på afveksling og adspredelse for hele familien, da parkens mange legestationer og den integrerede klappezoo garanterer en skøn dag.

Bowlingcenteret i Hirtshals, nær Tornby, giver dig og din familie mulighed for at tilbringe nogle action fyldte timer sammen, som alle familiens medlemmer vil nyde.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit feriehus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Såfremt du finder det feriehus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller spørgsmål vedrørende et feriehus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit feriehus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det feriehus, du er på jagt efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse