Emne nr.: 123-LN1723

I og med at hovedparten af de forskellige feriehuse er beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved vandet, vil du uden problemer kunne finde det helt rigtige sted til jeres forestående ferie. Bookingen tager kun et øjeblik, og herefter er der blot tilbage at glæde jer til, I skal af sted.

Et feriehus med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og meget bedre bliver det ikke - slet ikke når man tænker på, at I også får nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I kunne tænke jer.

Jo flere feriehuse du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde præcis det feriehus, der imødekommer dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af feriehuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når du har fundet dit feriehus, er det væsentligt, at du får bookingen på plads. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fredfyldt og hyggeligt i en naturskøn ferieregion begejstrer Nørlev allerede direkte ved ankomsten og lader jer straks glemme hverdagens stress.

Et besøg på Dyregården nær Nørlev er især populær blandt børn. Her kan børnene fodre dyrene på gården og få nærkontakt med de islandske heste.

Ved Nørlev er det muligt at leje heste, så der er ikke noget, der står i vejen for en ridetur langs kysten.

Bunkermuseet i Hirtshals er bestemt værd at besøge fra Nørlev. Det er landets eneste udgravede tyske forsvarsanlæg fra 2. Verdenskrig.

Forlystelsesparken Fårup Sommerland, 35 km fra Nørlev, begejstrer sine besøgende med mere end 60 attraktioner.

Den hyggelige atmosfære i Nørlev kan især nydes med en familiepicnic på stranden.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det feriehus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Såfremt du skulle finde det feriehus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af feriehuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 19 sommerhuse