Emne nr.: 137-GKR218
Emne nr.: 137-GKR218

Lad valget falde på et feriehus, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at slappe af i skønne omgivelser og komme væk fra hverdagen. Et feriehus er det ideelle valg, når der skal ske noget andet.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget godt i forhold til, at din søgning efter feriehus med pool kreta har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af eftertragtede feriehuse. Det er en stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde netop det feriehus, der imødekommer dine ønsker.

Når du har fundet dit feriehus, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Når du vælger et feriehus med pool som udgangspunktet for jeres næste ferie, venter der jer luksus over hele fronten. Det bliver ikke noget problem at finde det ideelle sted her på Feline Holidays - vi tilbyder nemlig til hver en tid det største udvalg. Det giver dig overblikket over alle mulighederne på en nem og simpel måde - og det er lige så nemt at booke dit feriehus, når du har fundet det helt rigtige sted.

Hele familien kan glæde sig til nogle skønne dage i et luksuriøst indrettet feriehus. Poolafdelingen er omdrejningspunktet, uanset hvilket feriehus du vælger - men I får også nem adgang til de ferieoplevelser, som Kreta byder på.

Et ophold i et feriehus med pool er altid attraktivt, fordi det er skønt at slippe væk fra hverdagen. Det kan I sagtens gøre i en kortere periode på nogle få dage, så en miniferie eller et weekendophold kan sagtens lade sig gøre. Men du kan selvfølgelig også booke 1-2 uger, hvis det er den kommende ferie, du er ved at planlægge.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med en længde på 250 km, en bredde på max. 60 km og et samlet areal på 8261 km2, er Kreta den største af de græske øer.

Kretas historie er ca. 130.000 år gammel. I kan lære mere om øens historie ved at besøge den gamle bystat Eleftherna, som ligger på den nordlige del af øen.

En af de smukkeste vandreruter på Kreta fører gennem Samaria kløften, hvor I kan opleve en helt fantastisk natur.

Der venter jer spænding og en masse uforglemmelige indtryk, når I tager på Jeeptur på halvøen Rodopou. Der bliver kørt på strækningerne mellem bugterne ved Kissamos og Chania. På turen ned af de lange grusveje har I mulighed for at opleve Kretas natur helt tæt på.

Mens I slentre gennem Kretas hovedstad kan I se bygninger fra barok- og renæssancetiden. På en hyggelig bytur til Iraklio kan I lære byen og alle dens facetter at kende.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af feriehuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige feriehuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker et feriehus gennem os.

Skulle du finde det feriehus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit feriehus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle krav til det feriehus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 742 sommerhuse