Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Vælg et feriehus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket feriehus, I vælger, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i nærområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Det betyder meget, at du får så mange feriehuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”feriehus med pool i malaga”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

At finde dit feriehus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er på plads, kan du være sikker på, at rammerne om familiens forestående ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Når du kigger efter ”feriehus med pool i malaga”, er det væsentligt, at du får så højt et antal af feriehuse som muligt at vælge mellem. Det giver dig nemlig de bedste forudsætninger for at danne dig et overblik og finde netop det feriehus, der matcher dine ønsker. Overblik er præcis, hvad vi giver dig her på Feline Holidays. Derudover får du en nem og ukompliceret måde at søge på - og selve bookingen tager ikke mange øjeblikke at gennemføre.

Fri adgang til jeres egen pool døgnet rundt er et sikkert hit. Der er nærmest garanti for, at især familiens yngste medlemmer kommer til at bruge meget tid i poolafdelingen.

Feriehusene med pool er eftertragtede hele året, og selv om mange vælger at tage af sted i 1-2 uger, er det ikke et must. Mindre kan også gøre det; faktisk er en miniferie eller en forlænget weekend på 3-4 dage i sådan et feriehus en stadigt mere efterpurgt ferieform. I slipper væk fra hverdagen og vender tilbage fulde af ny energi.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den andalusiske by Malaga er kendetegnet ved vidunderlige omgivelser. Byen bliver indrammet af bjergkæderne "Montes de Malaga" og Sierra de Mijas" samt Middelhavet.

En af de mest interessante kirker i Spanien er Santa Igelsia Catedral Basílica de la Encarnacíon. Her venter imponerende bygningskonstruktioner på jer både indeni og udenpå kirken

Landsbyen Mijas ligger omkring 35 km fra Malaga. I den maleriske landsby får I et indblik i spaniernes liv i de forrige århundreder.

Du kan tilbringe en dag med hele familien i Tivoli World Malaga. I forlystelsesparken finder I mange forskellige attraktioner.

På glasmuseet i Malaga kan I beundre kunstnerisk glasarbejde. Udstillingerne kommer fra konservator Gonzalo Fernández-Prieto.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at leje dit feriehus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores feriehuse. Du vil til hver en tid være dækket af den, når du booker dit feriehus hos os.

Skulle du finde det feriehus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af feriehuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 19 sommerhuse