Emne nr.: 090-08785
Emne nr.: 090-08785

Det er på ingen måde nogen udfordring at finde det feriehus, der matcher jeres krav. Forklaringen er, at rigtig mange feriehuse er opført tæt ved vand; det giver dig det størst mulige udvalg at starte med. Når du har bestemt dig for et feriehus, varer det kun et øjeblik at gennemføre bookingen - og herefter kan I alle glæde jer, mens I venter på, at ferien nærmer sig.

Er der styr på hvilket feriehus, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få styr på bookingen nu. Når I har booket et feriehus, er der kun ventetiden tilbage. I kan se frem til en ferie med nøjagtig de oplevelser, der betyder mest for jer.

I din søgning efter ”feriehus marielyst strand” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange feriehuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

At finde dit feriehus er selvsagt et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er på plads, kan du være sikker på, at rammerne om familiens kommende ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den maleriske ferieby Marielyst ligger i Guldborgsund kommune på Falster.

Danmarks Motorcykelmuseum har omkring 150 motorcykler fra årene 1897 til 1985. Museet er det største af sin slags i hele Nordeuropa.

På "Den gyldne svane" er både maden og omgivelserne præget af middelalderen. Væggenes kalkmalerier, de rustikke borde og bænke og det åbne ildsted fuldender stilen fra det 13. århundrede.

Tag en sviptur til Falsters naboø Lolland, og besøg Middelaldermusset. Her kan børnene lærer, hvordan vi boede i middelalderen.

Følg cykelstien "Falster Rund". Stien fører gennem skønne skovområde Bøtø Skov, hvor I møder frit løbende heste.

Kunstinteresserede har masser af muligheder i Marielyst. Besøg områdets mange pottemagere, glaspusterier, gallerier og museer.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit feriehus.

Såfremt du finder det feriehus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring et feriehus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til dit feriehus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det feriehus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 116 sommerhuse