Emne nr.: 147-EAS420
Emne nr.: 147-EAS420

Hvad er bedre end at vælge et feriehus til ferien? Her kan I nyde nogle herlige timer sammen på jeres egne præmisser. Foretrækker I udflugter i nærområdet eller hygge ved det feriehus, I har booket? Her bestemmer I selv dagens program.

I din søgning efter et feriehus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange feriehuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende feriehuse.

At finde dit feriehus er selvfølgelig et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på få minutter.

Et feriehus til 6 personer er et meget populært valg til ferien. Her passer der lige en familie med børn, bedsteforældre eller et hold venner ind. Nyd dagene i det feriehus, I beslutter jer for at leje, sammen med dem, I holder af. For at undgå, at I sprænger årets feriebudget, er det en god ide at booke et feriehus med plads til 6 personer. Med et feriehus i denne størrelse får I nemlig et fint forhold mellem pris og størrelse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det bedste tidspunkt for en rejse til den andalusiske by Malaga er mellem juni og september. Her er lufttemperaturen højeste og med et gennemsnit på 1,3 dage om måneden, er der den mindste chance for regn i denne periode.

To i ét hedder det på Museo de Malaga. Her finder I kunstmuseet og det arkæologiske museum.

Malaga ligger knap 140 km fra Gibraltar. På en ferie i regionen bør I helt bestemt besøge det britiske oversøiske territorium.

Malaga og Granada ligger omkring 130 km fra hinanden. Granada er kendt for sit imponerende byslot Alhambra, som I bestemt bør se.

Et af de mest imponerende landskaber i Spanien ligger omkring 6 km fra Malaga. El Torcal byder jer velkommen med imponerende karst formationer, som er den perfekte billedbaggrund.

Der er ca. 130 km mellem Granada og Malaga. Udover Alhambra er Granada kendt for Generalife haverne. Her kan I slappe vidunderligt af under jeres ferie i Malaga.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit feriehus til den laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os bliver du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det feriehus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit feriehus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige krav til det feriehus, du er på jagt efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 26 sommerhuse