Emne nr.: 521-ES-29017-09
Emne nr.: 521-ES-29017-09

Ferietid er familietid. Den hektiske hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til hinanden. Uden for jeres hyggeligt indrettede feriehus venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I gerne vil have.

I forbindelse med din søgning efter ”feriehus malaga 12 personer” er det af væsentlig betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange feriehuse som muligt. Det forøger nemlig dine chancer for at finde nøjagtig det feriehus, der imødekommer dine behov. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på siden; vi giver dig nemlig altid det største udvalg.

Når søgningen er ovre, og du har fundet nøjagtig det feriehus, der matcher dine ønsker, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Feriehuse til 12 personer ligger i en attraktiv kategori, fordi her er plads til at samle flere familier og/eller vennepar. I får et rigtig godt udgangspunkt for feriens mange oplevelser, fordi I kan deles om husets faciliteter, samtidig med at I kan planlægge individuelle oplevelser i området. Måske er nogle af jer mest til oplevelser i naturen, mens andre hellere vil ind og shoppe i den nærmeste by? Når I er flere, der lejer et feriehus sammen, vil det afspejle sig på feriekontoen. Jo flere I er til at dele regningen, jo mere ferie får I for pengene. Derfor giver det rigtig fin mening at leje et feriehus til 12 personer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Malaga flyder både Guadalhorce og Guadalmedina floden. Begge munder ud i Middelhavet ved byens porte.

Parque de Malaga er oasen af ro i Malaga. I kan tage på en afslappende spadseretur i parken.

I kan få et overblik over Malagas seværdigheder på en tur med en hop-på/hop-af bus.

Borgen Gibralfaro troner ovenfor Malaga. I har en fantastisk udsigt over området fra borgen.

Et af de mest imponerende landskaber i Spanien ligger omkring 6 km fra Malaga. El Torcal byder jer velkommen med imponerende karst formationer, som er den perfekte billedbaggrund.

På glasmuseet i Malaga kan I beundre kunstnerisk glasarbejde. Udstillingerne kommer fra konservator Gonzalo Fernández-Prieto.

En af de smukkeste vandreruter omkring Malaga fører over Caminito del Rey, langs maleriske landskaber, imponerende klipper og en kløft.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit feriehus.

Såfremt du finder det feriehus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker eller krav til det feriehus, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 4 sommerhuse