Emne nr.: 130-G51744
Emne nr.: 130-G51744

Når det er en ferie med sand og vand, der står i toppen på familiens ønskeseddel, er et feriehus det ideelle valg. Her får I det perfekte miks af nem adgang til skønne ferieoplevelser på stranden på den ene side, og til den lange række af oplevelser, som Bogense i øvrigt byder på.

Et feriehus med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig godt i forhold til, at din søgning efter feriehus bogense strand har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af populære feriehuse. Det er en stor fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde nøjagtig det feriehus, der imødekommer dine krav.

Når du har fundet dit feriehus, er du kommet et stort skridt tættere på en vellykket ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bogense er en populær bade- og ferieby blandt familier og fritidsskippere. Den lille by ved Kattegat er et dejligt sted at tilbringe ferien.

Fritidskaptajner og sømænd kan se frem til Fyns største sportsbådehavn i Bogense marina.

Der er også svømmehaller i Bogense, som er et skønt alternativ til feriegæster, når det er dårligt vejr.

Flere strande omkring Bogense som f.eks. Gyldensteen Strand inviterer jer til at bade. Stranden ligger ca. 3 km øst for midtbyen.

Bronzestatuen af havfruen Elle i Bogense havn ser ud til at trække to sæler. De to dyrefigurer, der er lavet af Carrara-marmor, ser ud til at klæbe sig til Elles underarme.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit feriehus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle feriehuse. Du vil altid være omfattet af den, når du booker dit feriehus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det feriehus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit feriehus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker eller krav til det feriehus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at indfri dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 24 sommerhuse