Emne nr.: 100-07567
Emne nr.: 100-07567

Uanset hvilken feriebolig du vælger, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der venter jer en uforglemmelig ferie i en feriebolig med en hyggelig indretning og masser af muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Den mængde ferieboliger, du kan vælge mellem, har afgørende betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde netop den feriebolig, der opfylder familiens krav. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Havnebyen Hvide Sande på den danske vestkyst har omkring 3000 indbyggere. Byen med den friske, salte havluft og de lange hvide sandstrande ligger på en smal tange mellem havet og Ringkøbing Fjord.

På Fiskerimuseet i Fiskeriets Hus - Vestkyst Akvariet i Hvide Sande kan man betragte livet under vandoverflade i både Vesterhavet og fjorden. Blandt de fisk, man møder her, er fjordens nationalfisk helt. I det store bassin kan børnene fange fisk og krabber.

Lad turen gå til Haurvig lidt syd for Hvide Sande og nyd det smukke klit- og hedelandskab. Her finder I den smukke gamle strandgård Abelines Gård, der tager jer med på en kulturel rejse tilbage i den vestjyske historie.

Ta' på tur på hesteryg i den maleriske natur ved Ringkøbing Fjord.

På Troldbjerg, der ligger midt i Hvide Sande, er der en betagende udsigt over hav og fjord. Særligt romantisk er det om aftenen, hvor der er lys i fyrtårnet.

Få kilometer nord for Søndervig ligger et stort bunkeranlæg fra 2. Verdenskrig. Fæstningsanlægget består af mere end 50 bunkere.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker din feriebolig til den billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos os bliver du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til din feriebolig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til den feriebolig, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 1.576 sommerhuse