Emne nr.: 332-020435
Emne nr.: 332-020435

En tur til Skagen byder altid på en attraktiv kombination af afslapning i jeres foretrukne feriebolig og udflugter til seværdigheder m.v. i lokalområdet. Det gælder selvfølgelig også i uge 33, så der er rigtig god grund til at glæde sig, til I skal af sted.

Hos os vil du altid finde det største udvalg af ferieboliger, som er ledige i uge 33. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde præcis den feriebolig, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

En feriebolig er et super godt valg til den forestående ferie. I vil helt sikkert nyde ferien i jeres hyggelige feriebolig. Her får I alle muligheder for at tilrettelægge jeres ferie, sådan at den er tilpasset jeres individuelle ønsker.

Jo flere ferieboliger du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde nøjagtig den feriebolig, der matcher dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tager I til Skagen, kommer I ikke længere nord på i Danmark.

Børnene vil elske at besøge Skagen Bamsemuseum, hvor der er søde bamser i alle afskygninger.

Har I oplevet sæler ude i naturen? Ellers venter der jer en helt særlig ferieoplevelse i Skagen. På Grenen lever en stor koloni af sæler. Vis hensyn og hold afstand. De nuttede dyr hører til Nordsøens største rovdyr.

En strandtur med sol, varme og sandslotte, så bliver ferien ikke bedre.

I skovene rundt om Skagen vokser der mange spiselige svampe. Holder man efterårsferie her, kunne en tur med kurven i skoven være en god aktivitet.

På kunstmuseet Anchers Hus kan man fortabe sig i en verden af malerier, der alle er skabt af familien Ancher.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til den feriebolig, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 220 sommerhuse