Emne nr.: 147-EAS039
Emne nr.: 147-EAS039

En feriebolig er det ideelle valg, når tiden igen er kommet til at samle familie eller venner. Om det blot er for et par dage eller en længere periode, er en feriebolig et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

I din søgning efter en feriebolig har det meget stor betydning for dig, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af ferieboliger angår, er du i de bedste hænder. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, hele året.

Når du har fundet din feriebolig, er det meget vigtigt, at du får bookingen overstået. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

En ferie i en feriebolig ved stranden betyder grundlæggende 2 ting. For det første kan I se frem til nogle skønne dage, hvor ingen har travlt, og hvor I har masser af tid til at være sammen. For det andet kan I glæde jer til udflugter og de andre oplevelser, som lokalområdet også byder på.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Historien om den nutidige by Malaga går 2.800 år tilbage. I det 8. århundrede f.Kr. blev byen grundlagt af søfarende fønikere.

Benalmadena ligger knap 20 km fra Malaga. I det lokale Sea Life får I et indblik i undervandsverden i det vestlige Middelhav.

En af de smukkeste vandreruter omkring Malaga fører over Caminito del Rey, langs maleriske landskaber, imponerende klipper og en kløft.

Et af de arkitektoniske højdepunkter i Malaga er Santuario de la Victoria. Den nationale helligdom, der består af basilika og sognekirkerne Santa Maria de la Victoria og La Merced har tronet over byen i mere end 500 år.

Dyk ned i Malagas historie med et besøg på Alcazaba. Fæstningen ovenfor byen blev bygget af maurer i det 11. århundrede e.Kr. og er i dag en ægte turistmagnet.

Malaga og Granada ligger omkring 130 km fra hinanden. Granada er kendt for sit imponerende byslot Alhambra, som I bestemt bør se.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Hvis du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 5 sommerhuse