Emne nr.: 147-EAS329
Emne nr.: 147-EAS329

Ferien er noget helt særligt, og en feriebolig er den optimale ramme om den. Skønne ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad I kan se frem til i den feriebolig, I bestemmer jer for.

I din søgning efter en feriebolig er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger.

Når søgningen er færdig, og du sidder tilbage med den feriebolig, du helst vil have, er det tid til at få gennemført bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer dig i forkøbet. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Når I er på udkig efter et sted med plads til jer alle, er en feriebolig til 10 personer det oplagte valg. Her kan I være en større familie eller måske have et sæt venner, et hold bedsteforældre eller børnenes skolekammerater med. Her venter både afslapning og masser af oplevelser for feriegæster i alle aldre. Når det betyder noget, at feriebudgettet også giver mulighed for lidt ekstra forkælelse i form af en shoppetur, en udflugt til nærmeste forlystelsespark eller en anden hyggelig aktivitet sammen med familien, er det oplagt at spare lidt penge på overnatningen. Derfor er det nyttigt at vide, at du tit finder en feriebolig til 10 personer til en fordelagtig pris der er lavere end den, en feriebolig med plads til flere personer løber op i.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sine næsten 570.000 indbyggere er Malaga den næststørste by efter Sevilla i den spanske provins Andalusien.

Et Malagas mest berømte børn er kunstneren Pablo Picasso. I Museo Picasso i Palacio de Buenavista har I mulighed for at beundre mere end 200 af den verdenskendte malers værker. Museet ligger på Calle San Augustin.

Et af de arkitektoniske højdepunkter i Malaga er Santuario de la Victoria. Den nationale helligdom, der består af basilika og sognekirkerne Santa Maria de la Victoria og La Merced har tronet over byen i mere end 500 år.

For teknologifans er der nogle ganske særligt i det sydlige Malaga. Her finder I byens bilmuseum, hvor I kan se biler fra forgangne tider samt nyrer hurtige biler.

Der er ca. 130 km mellem Granada og Malaga. Udover Alhambra er Granada kendt for Generalife haverne. Her kan I slappe vidunderligt af under jeres ferie i Malaga.

I har mulighed for at tilbringe en afslappende dag på stranden på Playa La Malagueta i Malaga.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af ferieboliger til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de ferieboliger, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer en feriebolig gennem os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af ferieboliger og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 6 sommerhuse