Emne nr.: 332-020241
Emne nr.: 332-020241

En feriebolig er det optimale valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastsætter selv rammerne for dagens program, der kan indeholde alt fra hygge med en god bog til aktive timer i naturen.

Når du søger efter en feriebolig til familiens næste ferie, er det vigtigt, at den feriebolig, du beslutter dig for, opfylder så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Skagens navn kommer fra det oldnordiske ord "Skaga", der betyder "at rage ud over", og Skagen ligger jo også på en smal langtange allerøverst på toppen af Jylland.

Det er muligt at komme op i det gamle vandtårn fra år 1934. Fra udkigsplatformen får man det mest spektakulære udsyn over området.

Hjemmelavet lakridsis er en af de specialiteter, man finder i isboderne i Skagen.

Bolcheriet i Skagen er især populært blandt børn og andre slikmunde. Her kan man se, når lækkerierne bliver lavet i hånden, og der er selvfølgelig også en butik, så man kan købe bolcher med hjem.

Det Hvide Fyr ligger tæt på byen og er et af de ældste fyrtårne i Danmark.

Selv om Skagen ligger på østkysten, er vestkysten ikke længere væk, end at man kan se både solopgang og solnedgang over havet.

I sin tid boede der i Skagen en kunstnerkoloni, og deres historie kan opleves på byens kunstmuseum, hvor mange af deres værker er udstillet.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for den feriebolig, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 496 sommerhuse