Emne nr.: 130-G51744
Emne nr.: 130-G51744

Vælg en feriebolig, når det er tid til at booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at hygge jer i skønne omgivelser og komme væk fra den travle hverdag. En feriebolig er det optimale valg, når der skal ske noget nyt.

Søgningen efter en feriebolig klares nemt og enkelt her på portalen. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af eftertragtede ferieboliger. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde nøjagtig den feriebolig, der passer til jer.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med den feriebolig, du helst vil have, er det tid til at få klaret bookingen. Det giver ingen mening at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

En feriebolig ved stranden er det ideelle valg, når du skal finde et udgangspunkt for familiens næste ferie. Uanset hvor turen går til, er nem adgang til en strand altid en stor fordel. Der vil altid være en lang række ferieboliger at vælge mellem, fordi langt de fleste er beliggende tæt ved enten havet eller en sø. Af samme grund er der også rigtig gode chancer for at finde netop den feriebolig, I drømmer om.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tag på strandferie, cykel- eller vandreture, bad, leg, udforsk slotte og herregårde eller gå en tur gennem den fredfyldte gamle bydel - en ferie i Bogense er ren afslapning og diversitet.

Flere strande omkring Bogense som f.eks. Gyldensteen Strand inviterer jer til at bade. Stranden ligger ca. 3 km øst for midtbyen.

Kolding ligger ca. 45 minutters kørsel fra Bogense. Her kan I nyde en fantastisk udsigt fra slottets historiske murer og de gamle fæstninger. Derudover byder den historiske midtby på mange forskellige shopping muligheder.

Hvis vejret ikke er med jer, er det værd at tage en tur i Leos Legeland i Odense. Her kan små børn tumle rundt, klatre og boltre sig i boldbassiner.

En del af den historiske linjeføring af Brenderupbanen er i dag en populær cykelstrækning.

Gå i vikingernes og jernalderens spor med dine børn i Odense vikingeby "Odins Odense".

Klatreparken Funky Monkey i Odense byder på sjov, spænding og nervepirring for både store og små.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til den feriebolig, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 24 sommerhuse