Emne nr.: 160-E2127
Emne nr.: 160-E2127

Ferien er noget særligt, og en feriebolig er den perfekte ramme om den. Dejlige ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad I kan glæde jer til i den feriebolig, I beslutter jer for.

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så stor en mængde af ferieboliger som muligt, når du er i gang med at organisere familiens kommende ferie. På den måde opnår du nemlig de bedste chancer for at finde præcis den feriebolig, der opfylder jeres ønsker. På det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger.

Når jagten er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal udgøre rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen gennemført. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

Din søgning efter en feriebolig, der ligger tæt ved vandet, er første skridt på vejen mod en uforglemmelig ferie for hele familien. Ikke alene kan I se frem til nogle dejlige timer på stranden; I kan også roligt glæde jer til de oplevelser, som lokalområdet i øvrigt byder på.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Havnebyen Nyborg på østkysten af Fyn er et af landets dejligste rejsemål.

Vor Frue Kirke i Nyborg er en af byens absolutte højdepunkter. Der er fri entre til den smukke lyse kirke, der er udsmykket med utallige historiske genstande.

Søger I et sommerhus nær ved en skøn badestrand, er der mange at vælge imellem ved naturskønne Nyborg.

Kunstinteresserede kan se frem til at besøge Atelier Nordic, Galleri Rosenberg og Holdt Art på ferien i Nyborg.

Økologiske råvarer og danske specialiteter er hvad der venter jer, hvis I besøger Restaurant Remisen i Nyborg.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje din feriebolig hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du booker din feriebolig hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til den feriebolig, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 5 sommerhuse