Emne nr.: 349-5002
Emne nr.: 349-5002

I har alle brug for at komme på en velfortjent ferie, så det siger sig selv, at der også skal være plads til hunden i den feriebolig, du nu søger efter. Der er overhovedet ingen tvivl om, at I alle vil elske at komme væk fra hverdagen og i stedet slappe af i og omkring jeres feriebolig.

Når I booker via Feline Holidays, får I til hver en tid det største udvalg af ferieboliger at vælge imellem - også når det gælder om at finde en feriebolig med husdyr tilladt. Nu er der kun den søde ventetid tilbage.

Uanset hvilken feriebolig du beslutter dig for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig til I skal afsted. Der er lagt op til en herlig ferie i en feriebolig med en hyggelig indretning og nem adgang til de aktiviteter og seværdigheder, som venter jer i nærområdet.

Det er vigtigt, at den mængde af ferieboliger, du kan vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine chancer for at finde nøjagtig den feriebolig, der imødekommer dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den feriebolig, der imødekommer jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler faktisk kun én ting på dette punkt, nemlig at få bookingen på plads. Den kan uden videre klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Oplev en afslappende ferie direkte ved de magiske nordjyske vesterhavsstrande i ferieområdet Skallerup.

Forkæl dig selv og dine kære med en omfattende familiepicnic på stranden ved Skallerup, og nyd den smukke solnedgang.

Hesteelskende familier har også mulighed for at leje heste i Skallerup, så I kan nyde en ridetur gennem Nordjyllands vidunderlige landskab.

En tur til Ozenarium i Hirtshals er især populær blandt familier, der tilbringer deres ferie i Skallerup, da det er Europas største saltvandsakvarium.

Børglum Kloster, 20 km fra Skallerup, blev bygget omkring 1180 og har en meget speciel atmosfære. Her er der en kirke, udstillinger og en vidunderlig urtehave.

Oplev gallerier og værksteder med de lokale kunstnere og kunsthåndværkere omkring Skallerup.

Dyregaarden ved Skallerup er især populær blandt børn, for her kan I ikke kun ae dyrene, men også hjælpe med at fodre dem. Derudover trækker ridecentret med sine islandske heste også.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker din feriebolig til den laveste pris her på domænet. Som kunde her på portalen er du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 61 sommerhuse