Emne nr.: 147-EAG462
Emne nr.: 147-EAG462

Hele familien kan roligt begynde at glæde sig til de mange udflugter og oplevelser, som venter i lokalområdet omkring jeres feriebolig i uge 42. Det bliver bare skønt at slippe af sted hjemmefra i visheden om, at I har alverdens tid til at være sammen.

Mængden af ferieboliger, du kan vælge mellem, har afgørende betydning for, hvor gode chancer du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de ferieboliger, der er ledige i uge 42.

Uanset hvilken feriebolig du bestemmer dig for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der venter jer en dejlig ferie i en feriebolig med en hyggelig indretning og alle muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som nærområdet byder på.

I forbindelse med din søgning efter ”ferie malaga uge 42” er det vigtigt for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så stor en mængde af ferieboliger som muligt. Det øger nemlig dine chancer for at finde nøjagtig den feriebolig, der opfylder dine krav. Kort sagt: du har behov for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på siden; vi giver dig nemlig altid det største udvalg.

Når du har fundet din feriebolig, er det vigtigt, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt over nettet og tager kun et øjeblik. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at hele familien skal af sted på en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det bedste tidspunkt for en rejse til den andalusiske by Malaga er mellem juni og september. Her er lufttemperaturen højeste og med et gennemsnit på 1,3 dage om måneden, er der den mindste chance for regn i denne periode.

Malaga og Granada ligger omkring 130 km fra hinanden. Granada er kendt for sit imponerende byslot Alhambra, som I bestemt bør se.

Teatro Romano repræsenterer en del af Malagas historie, hvor I kan lære mere om byens romerske fortid.

Et Malagas mest berømte børn er kunstneren Pablo Picasso. I Museo Picasso i Palacio de Buenavista har I mulighed for at beundre mere end 200 af den verdenskendte malers værker. Museet ligger på Calle San Augustin.

Parque de Malaga er oasen af ro i Malaga. I kan tage på en afslappende spadseretur i parken.

I må ikke gå glip af en spadseretur gennem Parque de Malaga. Her kan I slappe af på en promenade og nyde 30.000 m2 natur.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af ferieboliger til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de ferieboliger, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du booker en feriebolig gennem os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 34 sommerhuse