Emne nr.: 147-EAS039
Emne nr.: 147-EAS039

En feriebolig er et rigtig godt valg til den næste ferie. I vil med garanti nyde opholdet i jeres udvalgte feriebolig. Her får I alle muligheder for at arrangere jeres ferie, sådan at den opfylder jeres individuelle ønsker.

Den mængde ferieboliger, du kan vælge mellem, betyder meget. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop den feriebolig, der imødekommer jeres krav. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi til hver en tid giver dig det største udvalg.

Når din søgning efter ”ferie malaga strand” er ved at være ved vejs ende, fordi du har fundet nøjagtig en feriebolig, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen gennemført, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig din feriebolig i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår direkte over nettet.

De fleste ferieboliger er opført i naturskønne omgivelser tæt ved vand, så næsten uanset hvilket ferieområde I gerne vil til, vil der altid være et stort udvalg. Det er en stor fordel, fordi de mange ferieboliger betyder, at I får de bedste muligheder for at finde netop den feriebolig, der imødekommer jeres behov. Uanset hvilken feriebolig du bestemmer dig for, kan du nemt og hurtigt få klaret bookingen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Malaga flyder både Guadalhorce og Guadalmedina floden. Begge munder ud i Middelhavet ved byens porte.

I har mulighed for at tilbringe en afslappende dag på stranden på Playa La Malagueta i Malaga.

Det er værd at besøge Palacia Episcopal i Malaga. Den barokke bygning er ikke kun et blikfang udefra. Indenfor venter stiftsmuseet på jer.

Benalmadena ligger knap 20 km fra Malaga. I det lokale Sea Life får I et indblik i undervandsverden i det vestlige Middelhav.

To i ét hedder det på Museo de Malaga. Her finder I kunstmuseet og det arkæologiske museum.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af ferieboliger til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige ferieboliger, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du booker en feriebolig gennem os.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 5 sommerhuse