Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Der venter jer en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i den feriebolig, du beslutter dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har alverdens tid til at være sammen, til at slappe af og til udflugter i lokalområdet.

I din søgning efter ”ferie malaga oktober” er det vigtigt at finde det sted, der tilbyder det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange ferieboliger på ét og samme sted, som Feline Holidays. Det giver dig den helt store fordel, at du sparer tid, fordi du nemt og hurtigt får overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet frem til den feriebolig, du gerne vil have, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den klaret. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til ferien starter.

Nyd efteråret fra præcis den feriebolig, der matcher jeres behov til ferien. En feriebolig i oktober er det perfekte valg, når I gerne vil nyde den lidt køligere årstid i andre rammer end de vante. Der kan snart komme ekstra kulør på oktober, når I lejer en feriebolig - det er nemlig altid skønt at komme lidt hjemmefra, uanset hvor turen går hen.

Efteråret er tid for familiesammenkomster og fejring af runde fødselsdage, bryllupsdage og andre mærkedage. Det er derfor en god ide at være tidligt ude, når I skal leje en feriebolig i oktober. Jo tidligere I er ude, jo større vil udvalget af ferieboliger være.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Klimaet i den andalusiske storby Malaga er præget af Middelhavet. Varme sommermåneder og milde vintre gør byen til en populær feriedestination for turister fra hele verden.

Der er ca. 130 km mellem Granada og Malaga. Udover Alhambra er Granada kendt for Generalife haverne. Her kan I slappe vidunderligt af under jeres ferie i Malaga.

I Malaga bør I ikke gå glip af en spadseretur gennem Atarazanas markedet. Her finder I alt hvad hjertet begærer, lige fra velsmagende lækkerier til souvenirs.

Byggeriet af Malagas katedral begyndte i det 16. århundrede. Det er bestemt værd at se den imponerende kirke.

Hvis I skal slappe af i Malaga, kan I gøre det i den tropiske have Jardín Botánico Histórica La Concepción.

Parque de Malaga er oasen af ro i Malaga. I kan tage på en afslappende spadseretur i parken.

Benalmadena ligger knap 20 km fra Malaga. I det lokale Sea Life får I et indblik i undervandsverden i det vestlige Middelhav.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer din feriebolig til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller du har spørgsmål omkring en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til din feriebolig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til den feriebolig, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 28 sommerhuse