Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Få feriens ønsker opfyldt, når I lejer den feriebolig, der er jeres favorit. Her kan I glæde jer til nogle skønne feriedage sammen, der kan byde på oplevelser i nærområdet eller længere udflugter. Det er helt op til jer, hvad I gerne vil opleve i ferien.

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt, når du er ved at planlægge familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis den feriebolig, der imødekommer jeres ønsker. På det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af hyggeligt indrettede ferieboliger.

Når du har fundet din feriebolig, er det afgørende, at du får bookingen på plads. Det foregår nemt og enkelt over nettet og varer kun et øjeblik. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at hele familien skal af sted på en herlig ferie.

November kan snart blive en kedelig måned, hvis ikke der sker lidt. Lej en feriebolig og skab hygge i den mørke tid. Her er tiden jeres egen, og det er helt op til jer, hvad der skal ske. Træk i en tyk trøje, lav en varm drik og nyd varmen indendøre eller tag hue og handsker på og gå på opdagelse i den flotte natur omkring jer. Alt er muligt i den feriebolig, I booker.

Få flest mulige ferieboliger at vælge imellem, når du kigger efter "ferie malaga november". På Feline Holidays er du altid sikret markedets største udvalg. Det betyder, at der er større chance for at finde det helt rigtige sted på et øjeblik. Når der er styr på bookingen af din feriebolig, kan I glæde jer til ferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Historien om den nutidige by Malaga går 2.800 år tilbage. I det 8. århundrede f.Kr. blev byen grundlagt af søfarende fønikere.

I Malaga bør I ikke gå glip af en spadseretur gennem Atarazanas markedet. Her finder I alt hvad hjertet begærer, lige fra velsmagende lækkerier til souvenirs.

For teknologifans er der nogle ganske særligt i det sydlige Malaga. Her finder I byens bilmuseum, hvor I kan se biler fra forgangne tider samt nyrer hurtige biler.

Malaga og Granada ligger omkring 130 km fra hinanden. Granada er kendt for sit imponerende byslot Alhambra, som I bestemt bør se.

Det er værd at besøge Palacia Episcopal i Malaga. Den barokke bygning er ikke kun et blikfang udefra. Indenfor venter stiftsmuseet på jer.

En af de mest interessante kirker i Spanien er Santa Igelsia Catedral Basílica de la Encarnacíon. Her venter imponerende bygningskonstruktioner på jer både indeni og udenpå kirken

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige ferieboliger. Du vil til hver en tid være omfattet af prisgarantien, når du booker din feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker til den feriebolig, du leder efter, vil vi gøre en stor indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 46 sommerhuse