Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Den første forårsmåned indbyder til at tilbringe nogle hyggelige timer sammen med familien. En feriebolig i marts er det perfekte valg, når I trænger til at trække stikket fra hverdagen og få lidt mere luft omkring jer. I en feriebolig er tiden jeres egen, og I afgør selv, om den skal bruges indenfor eller ude i det friske forårsvejr.

Når I lejer en feriebolig i marts, kan I være heldige at finde nogle af de lækreste ferieboliger til en lav pris. Det skyldes, at marts ikke er højsæson. Brug i stedet de sparede feriepenge på oplevelser i området omkring den feriebolig, I ender med at booke. Det kalder vi mere ferie for pengene!

Glæd jer til ferien i den feriebolig, I har valgt som jeres favorit. Her er der alle muligheder for, at feriedrømmene går op i en højere enhed. Når I selv står for at booke ferien, er der bedre mulighed for, at I finder netop den feriebolig, I leder efter.

Jo flere ferieboliger du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde præcis den feriebolig, der imødekommer dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid få det bedste overblik hos os.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt din feriebolig, mangler du kun at få bookingen kørt igennem. Den del klares nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lufthavnen ved Malaga er en af de største i det sydlige Spanien. Den tjener næsten alle, hvis ferie tager udgangspunkt i Costa del Sol. Rettere sagt letter eller lander her næsten 17 millioner mennesker hvert år.

Et Malagas mest berømte børn er kunstneren Pablo Picasso. I Museo Picasso i Palacio de Buenavista har I mulighed for at beundre mere end 200 af den verdenskendte malers værker. Museet ligger på Calle San Augustin.

Bioparc Fuengirola ligger ca. 35 km syd for Malaga. Her kan I se en masse eksotiske dyr fra Madagaskar, Sydøstasien og Indo-Stillehavet.

Hvis I skal slappe af i Malaga, kan I gøre det i den tropiske have Jardín Botánico Histórica La Concepción.

Malaga ligger knap 140 km fra Gibraltar. På en ferie i regionen bør I helt bestemt besøge det britiske oversøiske territorium.

Det er værd at besøge Palacia Episcopal i Malaga. Den barokke bygning er ikke kun et blikfang udefra. Indenfor venter stiftsmuseet på jer.

En af de smukkeste vandreruter omkring Malaga fører over Caminito del Rey, langs maleriske landskaber, imponerende klipper og en kløft.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer din feriebolig til markedets laveste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål omkring en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har specielle ønsker til din feriebolig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til den feriebolig, du er på udkig efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 32 sommerhuse