Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

Book ferien nu og find præcis den feriebolig, I drømmer om. Så kan ferien godt begynde. Når I har booket en feriebolig, kan alle familiens medlemmer glæde jer til nogle afslappende dage i omgivelser væk fra hverdagen derhjemme.

Når du er på udkig efter en feriebolig til jeres forestående ferie, betyder det meget, at den feriebolig, du vælger, imødekommer så mange af jeres krav som muligt. Derfor er det vigtigt, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedst mulige udgangspunkt.

Den sidste brik, der skal falde på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den klares nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den overstået. Herefter kan du læne dig tilbage med ro i sindet, og glæde dig til alle tiders ferie.

I april kan I følge forårets første tegn fra den feriebolig, I bestemmer jer for at leje. Buske og træer begynder at spire, og vejret bliver mildere. Alt efter, hvor den feriebolig, I har valgt at booke, er beliggende, kan I måske følge aktiviteten af forskellige dyr helt tæt på. Det er ideelt at booke en feriebolig i april, når I gerne vil nyde foråret fra første parket.

Benyt chancen for at leje en feriebolig i april. Ofte vil I finde en ferie til en fordelagtig pris, fordi april ligger i lavsæsonen. De penge, I sparer, kan I bruge til flere ferieoplevelser eller til at opgradere den feriebolig, I ender med at leje. Skal der f.eks. være spa, swimmingpool eller et aktivitetsrum med billard, bordtennis eller bordfodbold?

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den andalusiske by Malaga er kendetegnet ved vidunderlige omgivelser. Byen bliver indrammet af bjergkæderne "Montes de Malaga" og Sierra de Mijas" samt Middelhavet.

Et af de arkitektoniske højdepunkter i Malaga er Santuario de la Victoria. Den nationale helligdom, der består af basilika og sognekirkerne Santa Maria de la Victoria og La Merced har tronet over byen i mere end 500 år.

Malaga ligger knap 140 km fra Gibraltar. På en ferie i regionen bør I helt bestemt besøge det britiske oversøiske territorium.

Teatro Romano repræsenterer en del af Malagas historie, hvor I kan lære mere om byens romerske fortid.

I Malaga bør I ikke gå glip af en spadseretur gennem Atarazanas markedet. Her finder I alt hvad hjertet begærer, lige fra velsmagende lækkerier til souvenirs.

Den andalusiske by Malaga er et ægte mekka for kunstelskere. Udover Museo Picasso er der f.eks. også mulighed for at besøge Museo Carmen Thyssen. Her kan I se mere end 230 værker af forskellige andalusiske kunstnere.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje din feriebolig hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil til hver en tid være dækket af den, når du booker din feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til din feriebolig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 31 sommerhuse