Emne nr.: 130-I51808
Emne nr.: 130-I51808

Der er ingen tvivl om, at en feriebolig giver jer det bedste udgangspunkt for dejlige oplevelser med tid til hinanden. Tid til at nyde livet sammen på stranden. Tid til at hygge jer sammen i jeres feriebolig. Tid til at tage på udflugter i lokalområdet, sådan at I kan opleve de seværdigheder og attraktioner, som Dueodde også byder på.

Der venter jer en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i den feriebolig, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle skønne dage, hvor I har masser af tid til at være sammen, til at slappe af og til udflugter i lokalområdet.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget fint i forhold til, at din søgning efter ferie dueodde strand har ført dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af skønne ferieboliger. Det er en meget stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde netop den feriebolig, der opfylder dine ønsker.

At finde din feriebolig er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er på plads, kan du være sikker på, at rammerne om familiens forestående ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og hurtigt online, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvis du søger en feriedestination, der har meget at tilbyde for både børn og voksne, så er Dueodde på den smukke ø Bornholm det rigtige sted.

Det meget spektakulært beliggende Bornholm Kunstmuseum er en serværdighed, man bestemt bør besøge under en ferie i Dueodde.

Det kuperede klippelandskab Paradisbakkerne nær Dueodde er et paradis for vandere, hvor man kan nyde et landskab, der er typisk for regionen.

Hvis du tager på afslappende ture til de smukkeste områder på Bornholm fra Dueodde, vil du ofte finde værksteder og atelier for kunsthåndværkere, idet mange kunstnere har slået sig ned på Bornholm på grund af det smukke landskab.

Udstillingen NaturBornholm i Aakirkeby, ikke langt fra Dueodde, præsenterer Bornholms tilblivelseshistorie på en meget levende måde.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker din feriebolig til den billigste pris her på domænet. Som kunde her på siden er du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 22 sommerhuse