Emne nr.: 090-35297
Emne nr.: 090-35297

I kan med garanti glæde jer til alle tiders ferie i jeres foretrukne sommerhus i uge 28. Glæd jer til at slippe tøjlerne i den hektiske hverdag, til at slippe væk hjemmefra og til, at der bliver masser af tid til hinanden og til skønne, fælles ferieoplevelser.

Her på portalen finder du altid det største udvalg af sommerhuse til uge 28. Det er en stor fordel for dig, fordi du på denne måde får de bedste chancer for at få opfyldt de ønsker og krav, du har til indretning og beliggenhed.

Et sommerhus med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og meget bedre bliver det ikke - og da slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på mange forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan fokusere på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gået igennem, kan du være sikker på, at rammerne om familiens forestående ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Udover aktiviteter i den friske luft tilbyder Bogense også mange alternative muligheder for en fantastisk feriedag, selv i dårligt vejr.

Det er værd at besøge de små kirker i regionen, da de viser feriegæsterne noget af regionens arkitektur og kultur.

Flere strande omkring Bogense som f.eks. Gyldensteen Strand inviterer jer til at bade. Stranden ligger ca. 3 km øst for midtbyen.

Danmark viser sin hjerteligste og mest udadvendte side i Bogense.

Bogense er måske landets hyggeligste markedsby. Her er der ingen travlhed og bekymringer der forstyrrer feriestemningen.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være dækket af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 28 sommerhuse