Emne nr.: 130-D82151
Emne nr.: 130-D82151

Vælg et sommerhus, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her får I alle muligheder for at slappe af i skønne omgivelser og komme væk fra hverdagen. Et sommerhus er det oplagte valg, når der skal ske noget nyt.

Det har rigtig stor betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”billigt sommerhus i skanderborg”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen overstået. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Et sommerhus, der ikke koster så meget, er et rigtig godt udgangspunkt for en billig ferie. Du vil til enhver tid finde det største udvalg af billige sommerhuse på siden her. Der er flest sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem, når din ankomstdato falder uden for juni, juli og august.

”Hvad, der er sparet, er tjent”, hedder det ifølge et gammelt ordsprog. Det holder den dag i dag. De penge, du sparer ved at leje et sommerhus til en billig pris, kan veksles til flere oplevelser og ekstra forkælelse, når I ankommer til Skanderborg.

Chancerne for at finde et sommerhus til en pris på maks. 3.000 kroner for en uge er størst, når du søger uden for juni, juli og august. Efterspørgslen er altid høj i skolernes ferieperioder, så der er flest sommerhuse at vælge imellem, når du ikke vælger disse perioder.

Det sker ind imellem, at et sommerhus med kort varsel bliver nedsat om sommeren. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men de er sjældne.

Desuden har den type sommerhuse, der ligger i dit udvalgte ferieområde, betydning for priserne. Hvis det f.eks. drejer sig om et område, hvor der er mange poolhuse, vil det hæve den gennemsnitlige pris - og det betyder, at der ikke vil være så mange sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle komme i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, råder vi til, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ferieområdet Skanderborg liger i et naturskønt landskab med små søer og skovklædte bakker.

Det rolige vand i søerne ved Skanderborg er de ideelle betingelser til Stand-Up-Paddling. Her lærer begyndere hurtigt kunsten.

Hvor Gudenåen munder ud i Mossø ligger en gammel klostermølle. Benediktinermunkene havde i sin tid inddæmmet åen og ledt vandet gennem en 1,3 km lang møllekanal ind i klosterområdet.

Knudhule Strand ved Knudsø er den perfekte strand, hvis man vil bade med børnene. Her er der en fin badebro og Blå Flag, der vidner om den høje badevandskvalitet.

Det bakkede landskab ved Skanderborg er meget populært for mountainbikere. For både store og små ryttere er der gode og udfordrende trails.

Vil I gerne opleve det smukke landskab fra hesteryg, kan man leje børnevenlige islændere i Skanderborg.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på hjemmesiden kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse